Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy facet mi mowi ze mnie kocha, bo chce seksu.

Polecane posty

Gość gość

http:Jak mozna mowic kobiecie kocham cie ,myslac ze w ten sposob sie kobieta zaraz rozlozy. faceci maja glupie triki ,uzywaja slowa kocham cie, by osagnac swoj cel seks .przekonalam sie o tym i juz nie dam sie nabrac ,na czule slowka.

Gość prawi 114
jak mu nie dasz to pojdzie do innej

Gość gość
http: aha.

Gość gość
To niech spada do innej ,poszukam lepszego co bedzie lepszy w seksie i staly w uczuciach bo slowo kocham cie, to wazne slowo to nie jest slowo dzien dobry.

Gość gość
O ty młodości, ty naiwna...

Gość gość
Jestem anonimowa to do czegoś się tu przyznam. Jak byłam młodą idiotką lubiącą "iść na żywioł" poszłam do łóżka z takim jednym przystojniakiem dla czystej przyjemności po krótkim okresie znajomości. To był kawał du/pka,chama, ru/chacz, ściemniacz i on sam mi przyznał, że jak chciał żeby laska jak najszybciej mu kolokwialnie mówiąc "popuściła szpary" wciskał jej kit o miłości. Z tego co twierdził one w to wierzyły, co dla mnie jest niepojęte.

Gość gość
Ja chce sexu z toba zaplace

Gość gość
Kato, jestem kobietą, ale muszę ze smutkiem przyznać, że wiele pań to niestety idiotki, naiwniary lub sfrustrowane zakompleksieńce. :(

Gość gość
Bo faceci kochaja przed seksem, myla milosc z pragnieniem ;) to takie tępe stworzenia , dasz mu d**y i jego płomień milisci zgaśnie

Gość gość
Kato chwalisz się tym, że jesteś prymitywem? To nie jest powód do dumy.

Gość dobra zmiana
to oferuj im od razu sex i wtedy deklaracje beda skladac tylko ci ktorzy powaznie kochaja:classic_cool:

Gość gość
dobra zmiana dziś to oferuj im od razu sex i wtedy deklaracje beda skladac tylko ci ktorzy powaznie kochajacool.gif x x dokładnie ja tak robie :D

Gość gość
Kato zgnij

Gość gość
Nieprawda szukamy milosci.

Gość dobra zmiana
dokładnie ja tak robie> to musisz byc facetem bo kobieta nigdy nie wpadnie na najprostsze rozwiazanie :D

Gość gość
No cóż Kato, nie pałam sympatią do takich jak Ty (delikatnie mówiąc), ale rozumiem Twoją strategię. Prawda jest taka, że jakbyś mówił, że chodzi o du/pczenie to ilość zaliczeń bardzo by Ci się zmniejszyła. Ech, nasza płeć generalnie spragniona jest miłości, czyli czegoś czego tak naprawdę nie ma, bo reakcje biochemiczne wywołane obecnością i chęcią obcowania z atrakcyjnym seksualnie osobnikiem z miłością nie mają za wiele wspólnego - jak dla mnie tyle co nic.

Gość gość
ja szukam dobrego bolca do sesku i wczasow, ponetna szatynka 29l. nie wierze w milosci ich zycia :D zA TO w pozadanie w mej piczki

Gość gość
Jak sie leci na debili to potem sie zaklada takie durne tematy, ktore dyskryminuja dobrych mezczyzn.

Gość gość
Dlaczego nie mam traktować nowo poznanych kobiet jako worków na spermę skoro wszędzie się kobiety przedstawia jako obiekty seksualne? I to w większości kobiety same to powodują? Jak mam traktować poważnie młode kobiety jak wszędzie w mediach przedstawiane są jako szmatlawce? Vide polskie studentki i sugar dating ze starymi skandynawami albo polskie modelki oddające się bogatym arabom nawet za cenę jedzenia ich kału lub polki na erasmusie? Po co mam traktować kobiety (oprócz tych z własnej rodziny) skoro one same nie mają do siebie szacunku? W swoim krótkim życiu (19 lat) poznałem około dwadzieścia kobiet i dziewczyn. Tylko 3 (słownie TRZY) uważały seks za dodatek. Reszta już przy pierwszym spotkaniu sama się dopraszała o stosunek. Juz nie mówiąc o tym, co się działo na balangach gdy bylem w gimnazjum. Neron by się nie powstydził takich orgii.

Gość gość
Ej co się stało? Przed chwilą temat miał 47 odpowiedzi a teraz nagle 21???!!!