Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propanalol i labofarm można brać razem?

Polecane posty

Gość gość

Czy można łączyć propanalol z tabletkami ziolowymi labofarm? Biorę rano (9:30) propanalol i labofarm o 18 i potem o 22. Mozna je tak brać?

Gość gość
Na co bierzesz te leki?

Gość gość
Propanalol na uspokojenie serca( kołatania) i też trochę na lęki, a o 18 I 22 labofarm na uspokojenie przed snem :) Nie musiałabym brać ziołowych , ale wolę wziąć :P

Gość gość
Możesz,ja biorę rano indix combo,spironol i beta50, na noc biorę jeszcze dwie inne i afobam. Ziołowe to słabizna, pomagają ci cokolwiek?

Gość gość
możesz je spokojnie łączyć , ja na noc pramolan , a to nie jest lek ziolowy a na dzień propranolol , ........na lęki , fobie nerwy.

Gość gość
O to dobrze. Biorę je tak razem od kilku tyg, ale zaczęłam się zastanawiac czy w ogóle tak można :P Czy pomagaja? Jasne, że tak ! Długo szukałam odpowiednich lekow, które sprawia, że moje serce nie bedzie mi walić non stop i lęki ustapia. Mam nerwicę lękową i brałam już różne gowna, ale propanalol 10 mg biorę rano I labofarm wieczorem od kilku tyg i moje serce bije w końcu normalnie, nie mam lęków i jestem spokojniejsza I mogę normalnie funkcjonować i cieszyć się życiem bez żadnych lęków więc cieszę się, ze kardiolog w końcu przepisał mi lek, który pomaga :) Wcześniej miałam przez cały dzień puls powyżej 100 teraz puls mi nie przekracza 80. Jak się moje serce uspokoiło tak minęły lękiI w końcu zrozumialam I mam nadzieję, że już tak zostanie :)