Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce nikogo,nie mam juz sily

Polecane posty

Gość gość

Nie zniose kolejnych rozczarowan,nie chce nikogo ani do zabawy ani na powaznie.Bede jakos zyla bez uczuc,ktore uskrzydlaja.Bez seksu ktory uwielbiam.Jestem zbyt szczera i oddana osoba,a takie zawsze dostaja po glowie.Gorzknieje z kazdym dniem coraz bardziej ale trudno takie moje przeznaczenie.

Gość gość
hahahahahaha, erotoman tak pisze, wytrzymasz seksoholiku? Twoje nimfomanki zwiędną:P

Gość gość
bez psiego skurka psiqty

Jak zarabiasz wystarczajaco i na wszystko ci starczy to olej facetow, wiekszosc to takie frajery ze szkoda gadac. Musialabys poznac pare tysiecy chlopakow jak nie wiecej zeby jakiegos w miare ogarnietego spotkac, nie zartuje naprawde tak ciezko jest poznac normalnego faceta, wiekszosc to albo zdradza albo lenie smierdzace i chca z ciebie zrobic niewolnice zebys robila wszystko za krolewiczow zasranych, szkoda czasu i nerwow.

Gość gość
Mari2861 dziś -" większość to albo zdradza albo lenie śmierdzące i chcą z ciebie zrobić niewolnice żebyś robiła wszystko za królewiczów zasranych, szkoda czasu i nerwów. XXXXXXXXX Niestety to smutna prawda o współczesnych młodych mężczyznach :P

Gość gość
a c o dobrego o kobieta? wiekoszosc puscza sie na lewo prawo, nie sa dziewicami, bluzgaja, maja marne wyksztalecenie 90% kobiet jest okolo 4razy gorsza -spolecznie i prywatnie- niz 90% mezczyzn

Gość gość
a kto cię tak rozczarował znowu

Gość gość
gość dziś - a to dziwne :) bo ja nie puszczam się na prawo i lewo, wciąż jestem dziewicą, mam dobre wykształcenie i pracę a i tak nie dorosłam do wymagań współczesnych panów i wciąż same porażki w znalezieniu kogoś do stałego związku :P. Coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że nie chcę już nikogo :P

Gość gość
gość dziś widocznie nalezysz do tych 10% kobiet ktore sa porzadne. Zas w przypadku facetow az 60% jest porzadna a 40% nieporzadna. Wiec fakty mowua ze kobiety prowadza sie gorzej. Ty jestes w mniejszosci i tyle

Gość gość
3 facetow w zyciu przez 30 lat to naprawde tak duzo?

Gość gość
gość dziś - co z tego, ze jestem "porządna". Faceci tak naprawdę nie cenią "porządnych" :P

Gość gość
20 56 cenia bardzo tylko musisz takie znalezc pewnie jestes mloda wiec wyjdz z domu a sami porzadni cie zaczepia

Gość gość
gość dziś - nie jestem już młoda niestety... choć dobrze wyglądam. Ale trudno. Odpuściłam już sobie :P

Gość gość
20 56 zreszta jaki to jest porzadny wg ciebie

Gość gość
gość dziś tzn ile masz lat? jak przed 30 czy 30stka to jeszcze mloda kobieta

Gość gość
jesteś za dobra i chyba za wrażliwa,stwardniej i bądź zimną francą jak 90 proc. kobiet - jakiegoś pantofla i desperata napewno wtedy wychaczysz.

Gość gość
odrzucała dobrych, wybierała tych złych i dlatego nie ma już siły

Gość gość
Temat tez mnie dotyczy. Mam dosc rozczarowan z facetami. Ostatni olal mnie jak nic nie warta rzecz, nawet powodu nie wyjawil

Gość gość
Też mam dość dziecinnych chłopczyków . Nie mam sił na nic. Mam dość wszystkiego