Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic wiele nie osiągnąłem w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość gość
Kobieta powinna lecieć na faceta, na jego charakter, jego męskie cechy charakteru. a nie na motor czy samochód. Imponowanie czymkolwiek kobiecie a zwłaszcza samochodem jest słabe. Moim zdaniem gościu, który w wieku 35 lat mieszka z rodzicami i łowi panny na samochód to jest jakiś frajer. Bez obrazy, ale wartościowa atrakcyjna kobieta na takie coś nie poleci. W ogóle jeszcze liczy na to, że wprowadzi się na gotowe. To do faceta należy zapewnić byt kobiecie a nie odwrotnie.

Gość gość
Media są takie fajne. Nie trzeba myśleć, można myśleć jak inni, nie czuć się osamotnionym w swoich poglądach. Pragnienia rodzą się i mimo ich zaspokojenia nie dają uczucia szczęścia? To choroba psychiczna. Gdybyśmy spostrzegli czego tak naprawdę potrzebujemy i co nas czeka jeśli będziemy to lekceważyli- ktoś ważny bardzo by na tym popłynął. A bogaci nie lubią tracić. Tak więc zrobią wszystko być korzystał z masowej rozrywki ;)

Gość gość
Można śmiało powiedzieć że media to używka taka sama jka narkotyki. Podobnie ogłupia i wprowadza w nierealny świat fikcji a nawet kłamstwa.

Gość śpiwo
Co to "gro"?

Gość gość
No ja akurat jestem z kims bez auta i dla mnie facet z samochodem to duzy plus obojestnie jakie zeby dobrze chodzilo i zeby zakupy moznabylo przywiezc do domu ;). A dom akurat mam wiec sorry jakby tylko facio chcial i byl wszystko pasowalo to czemu nie u mnie?? ;) chyba jakis inny gostek jest tutaj zazdrosny!!! Haha

Gość gość
ja też mniej więcej tyle "osiągnąłem" a mam 42 lata. zarabiam gdzieś mniej więcej podobnie, mam trochę więcej oszczędności i własne mieszkanie kupione ze sprzedaży działki po babci (bynajmniej nie dorobiłem się go sam). dzisiaj zadzwonił do mnie kuzyn i pochwalił się że zmienił pracę i w tej nowej wystawił fakturę na prawie 9 tys za 1 miesiac. szlag mnie trafił :) kuzyn zawsze był idiotą, ojciec nauczyciel przepchnął go przez szkołę średnią jakoś, potem zrobił zaocznie jakiegoś inżyniera, zero jakiegokolwiek języka czy innych umiejętności, obsługa komputera na podstawowym poziomie a zarabia 3 razy tyle co ja. no masakra po prostu. i młodszy ode mnie, ma chyba z 35 tak jak i autor.

Gość gość
A kuzyn ma babe?? Zadbaj o siebie jak masz mieszkanie swoje - uwierz ze kobiety leca na wyglad!! Kup modne ciuchy jest duzo promocji i dbaj zewbetrznie no i nie zazdrosc!! Wal kuzyna!!!

Gość gość
"A kuzyn ma babe??" x żonę i dwójkę dzieci. przewyższa mnie pod każdym względem.

Gość gość
to znaczy nie przewyższa mnie pod względem wiedzy na jakikolwiek temat. jak był tak ciągle jest idiotą. ale idiota czy nie to pod względem sukcesu życiowego to właśnie pod każdym względem. i w życiu osobistym i w zawodowym. i jak sobie pomyślę ile lat i wysiłku zmarnowałem na naukę podczas gdy on w tym czasie balował i g****o z tego mam to mi ręce opadają. życie.

Gość gość
Powiem Ci tak: ze Ci z kobietami sa bytrzejsi, bo tak sie nadaje na baby, ale one sa sprytne i czasami znaja idealnie sytuacje w firmie, wiedza jak dobrze pokierowac mezem, podpowiedza mu jak awansowac no i dostaje wiecej hajsu. A po drugie tez jak szef widzi ze ma dzieci i sie stara to czasem mu daje wyzsze wynagrodzenie. Zadbaj o siebie wygladowo to i kobieta sie znajdzie. Zrob sobie zeby, nie nos czasem brody - bo czyste pachnace kobietki nie lubia brodaczy! Co to teraz moda na ala BinLadena jest ;), zadnych tatulazy itp ;)- jarzysz sprawke ;)

Gość gość
A moze Twoj kuzyn jest przystojniakiem? Znam wielu przystojnych co studiow nie maja a maja rodzinki i dobrze zarabiaja...takie zycie ;). Ciesz sie tym co masz, bo masz swoje mieszkanie!!!

Gość gość
eh szkoda gadać po prostu. trzeba się pogodzić ze swoim przegraństwem i nie robić scen. za parę dni mi przejdzie ale dzisiaj, muszę przyznać, porządnie jestem sfrustrowany.

Gość gość
Mozesz jeszcze wyjechac za granice ale wtedy zaczynasz wszystko od poczatku....

Gość gość
byłem za granicą, nie na wiele to się zdało :D widać mam przegryw we krwi, może se tranfuzję zrobię :D

Gość gość
Nie no praca za granica troche daje. Jeszcze zalezy czy umiesz oszczedzac. Ake kobiety stamtad maja wysokie wymagania. Lepiej celowac w polki chyba ;)