Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobicczyniezrobic

Czy sprzedalybyscie dziewictwo za milion dolarow?

Polecane posty

Gość Zrobicczyniezrobic

Jezeli mialybyscie to zrobic za granica i nikt by sie nie dowiedzial. Mam 20 lat i jestem dziewica jestem bardzo kadna u zgrabna , zastanawiam sie nad tym aby sprzedac dziewictwo nastepnie zrekonstruowac sobie blone dziewicza. To nie jest prowokacja , zapraszam do dyskusji i dziekuje za wyzwiska przedstawcie swoje za i przeciw.

Gość gość
Zazwyczaj panny zadajace stawek z kosmosu za kawalek blony sa dosc miernej urody, ale za to ich mniemanie o sobie siega Ksieżyca. To, ze pan Zenek spod monopolowego wychrypial kiedys "ale dupa do rzniecia", nie oznacza, że z mety staniesz sie obiektem pozadania dla jakiegos przystojnego miliardera.

Gość gość
Nie. Nawet za dwa miliony NIE.

Gość gość
To grzech.

Gość obłędnie życiowa
Grzech ale życie w Polsce jest cięzkie..nikt Wam nie zagwarantuje ze facet którego będziecie chciały obdarować tym darem będzie wobec Was ok pózniej bo róznie to bywa...gdybym miała taką mozliwosc to bez wahania bym sie zgodziła,mogłabym spełnić swoje marzenia a potem szukałabym kogos dla kogo dziewictwo u kobiety nie jest priorytetem..mozecie mnue wyzwać od szmat ale troche żyje w tym kraju i wiem że uczciwa praca często nie gwarantuje godnego życia...te pieniądze pomogłyby mi jeszcze ustawić w życiu moje dzieci gdybym je miała