Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

t burner opinie

Polecane posty

Gość gość
Macie jakieś sposoby na motywacje do trenignu? Jestem strasznie leniwa chciałabym sięgnąć po jakieś spalacze, ale uważam że to bez sensu jak na daną chwilę, bo nie chce mi się zupełnie ćwiczyć..

Gość gość
Dobry spalacz i fajna cena znjaomi korzystali i bardzo sobie chwalili. Ja jestem zwolenniczką aktywnego trybu życia, dużo ćwicze w domu korzystając z youtuba ćiwczę ze słynnymi trenerkami. Zdrowo się odżywiam i jak na daną chwilę nie mam problemu z nadmiarem kilogramów.

Gość gość
To jest oszustwo, jak mozna wciskać ludziom coś co nic nie pomaga. Ani african mango ani amlan forte ani green coffe ani jagody goji.Dieta i ćwiczenia to jest sposób na odchudzanie.Mi udało się sporo schudnąć i wyszczuplić ciało stosując tę dietę http://dieta-lux.pl/44535

Gość Gość

Chyba niektóre z Was mają zbyt wygórowane oczekiwania i złe pojęcie na temat spalaczy. To nie jest tak ze kupimy spalacz i od siedzenia na dupie spała Nam się tłuszcz. To suplementy wspomagające. Podstawa jest dieta (określenie trybu życia nke głodówek) i jakakolwiek forma ruchu, nikt tu też nie pisze o rabatach, interwałach i cardio od samego początku ..