Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli wzrost się dla was liczy to jesteście puste....

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę lekarza, bardzo fajny chłopak bogaty , z dobrego domu, ale nie ma dziewczyny, bo ma tylko 171 cm wzrostu. Jesteście straszne

Gość gość
Też tak uważam, jeśli głównym kryterium kobiety jest wzrost faceta to jest bezwartościowa. Co z tego, że wysoki facet ma dziewczynę, skoro ona ma go w d***e, chodzi tylko o to, żeby się pokazać, gdyby był tym samym człowiekiem, ale o 10 cm niższym to już jego "ukochana" miałaby na niego wyj****e.

Gość gość
Co innego jak kobieta ma 160 a co innego jak ma 180.to ma sobie knypka wziąć haha :D

Gość gość
Ale nawet te 160 go nie chcą

Gość gość
Wzrost ma znaczenie tylko dla pustych bab, dla których opinia znajomych, otoczenia i obcych ludzi na mieście jest ważniejsza od jej związku i osobistych spraw. Nie chciałbym być z pustakiem, któremu nie pasuje "bo się w szpilkach nie może ze mną POKAZAĆ". Moja dziewczyna ma 160 ja 180, ale gdyby była wyższa ode mnie nawet 10 cm to nie przeszkadzałoby mi to, bo patrzę na to, żebym ja był szczęśliwy, a nie na to co będą moi fałszywi znajomi i sąsiedzi, których mam w d***e gadać za plecami. Niestety tego samego nie można powiedzieć o kobietach. One bardziej patrzą na to co inni będą gadać niż na wszystko inne i nawet jak taka kretynka będzie zakochana w facecie o pół głowy niższym od siebie to i tak z niego zrezygnuje, bo gadania ludzi i tego jak wygląda na szpilkach bardziej się dla niej liczą niż własne, osobiste szczęście. I tak całe życie kobiety sprowadza się do egzystowania pod publiczkę i opinię innych. Nie chciałbym być z kobietą, o której bym wiedział, że gdybym był tym samym człowiekiem co jestem, ale o 20 cm niższym to ona by nie była w stanie ze mną być. Ja bym swojej dziewczyny nie zostawił, nawet gdyby miała wypadek, który oszpeciłby ją nieodwracalnie. Niestety 99% kobiet to pustaki, dla których blichtr to wszystko i z takimi ludźmi nie da się budować relacji, ani angażować emocjonalnie, bo będą przekładać gadanie i opinie obcych ludzi nad osobę, z którą są.