Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego często mi się zdarza że chce się ze mną umówić zajęty mężczyzna?

Polecane posty

Gość gość

Niby jest dziewczyna, narzeczona, którą kocha. I chce się ze mną spotkać. Nie bierze pod uwagę, że może mi się podobać i myślę sobie "oho, może już nie są razem". Ale są.

Gość gość
Nie jestes zadnym wyjatkiem. Kazda kobieta to przezywa, nawet niezbyt atrakcyjna. Faceci ciagle szukaja okazji. Im bardziej zonaty, tym bardziej szuka okazji. Niektorzy, np. Schwartzeneger, leca na gruba, stara sprzataczke, choc maja piekna zona. Huges Grand zostal zlapany z gruba prostytutka przez policje(!), gdy jego dziewczyna byla jedna z najpiekniejszych modelek swiata. Jak widzisz nie sa wybredni.

Gość gość
Mnie też podrywają zajęci z obraczka na palcu. Hoojom się nudzi. Takim to kopa w du/pe I do żony wypier/dalac. Źenia się z brzydkimi pannami a potem narzekają na nie bo brzydka po ślubie zmienia się w jedze i maja to czego chcieli. Żadnemu żonatego nigdy nie dam, żadnego romansu z zonatym. Niech bzyka ta z którą się ożenił nieszczęśnik.

Gość gość
19.33 lecą na te które dają, oni świetnie wyczuwają która chętna tak mówi mój brat

Gość gość
19:40 ja nie daje dlatego jestem sama. Aby miec chłopaka to trzeba atwą dzifką i kurfą byc

Gość gość
19:40 Oni gowno wyczuwaja :D Oni widzą to co chcą widzieć, glodnemu chleb na myśli :P Ja jestem aseksualna a zdarzało mi się, że idioci interpretowali zwykłą życzliwość jako sygnały w ich stronę :D I nie raz zdarza mi się że podbijają do mnie żonaci, nie chciałabym być na miejscu ich żon :O Boże jak to dobrze że ja nie potrzebuję faceta.

Gość gość
20:12 znowu ten gej sie podszywa ale on jest zabawny wiec nawet czasem da sie go troche lubiec

Gość gość
dosłownie, chyba więcej dostałam zaproszeń na randkę i podrywów od zajętych, niż od wolnych. Albo po równo. Nie należę do grubych ani brzydkich, raczej przeciwnie. Dziwi mnie to bo to są faceci któzy naprawdę wydają się uczciwi i w porządku, nie jakieś tam cwaniako-*****cze. Ale sama na miejscu ich partnerek byłabym wściekła, gdyby się umówił z inną kobietą.