Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sitex7224

Nie wiem czy kocham mojego chłopaka.

Polecane posty

Gość Sitex7224

Jestem w związku z moim chłopakiem od 4 lat. Jestem 18-latką a on jest rok starszy ode mnie. Kłóciliśmy się dosyć rzadko, lecz jak do kłótni już doszło to było dosyć krwawo, że tak to ujmę. Przez te 4 lata mieliśmy jeden kryzys, który udało nam się pokonać i nasze uczucie się wzmocniło. Kilka tygodni temu byłam na wyjeździe i o dziwo nie tęskniłam za nim. Właśnie tam coś się we mnie zmieniło. Nie potrafię mu powiedzieć słowa "kocham Cię". Nie wiem dlaczego, ale gdy mu to powiedziałam po przyjeździe to miałam wrażenie, iż jest to nieszczere. Chciałabym móc mu to znowu powiedzieć tak szczerze. Co jest ze mną nie tak? Czy po tych 2 tygodniach bez niego przestałam go kochać?Do tego mieszają mi się uczucia. Raz poczuję, że go kocham i chcę mu to powiedzieć a raz nie. Wtedy zaczynam się zastanawiać czy go kocham . Zależy mi na nim i to bardzo. Jest moim idealnym facetem. Chcę, żeby było jak dawniej. Pomóżcie mi błagam, bo nie wiem co się dzieje i co mam robić.

Gość Misa93
Może poprostu od dłuższego czasu już nic do niego nie czujesz. To nie jest możliwe że raz czujesz że go kochasz a innym razem jest inaczej. Albo go kochasz i potrafisz my o tym mówić albo nie. http://www.premiumcollagen5000.pl/