Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLONDAMA

ZEPSUŁAM SOBIE WŁOSY POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Nie fatum :) gdybys sie postarała to bus znalazła dobrego fryzjera :) co do wlosow to nie mozna isc do byle kogo

Gość gość
O kurde ales ty piekna :)

Gość gość
Ale cudne grube wlosy , az mi lzy poleciały ze wzruszenia :) nie jest tak zle , dobrze ktos radził bys umyla kilka razy w szamponie hedenszołders :) nie niszcz wlosow sa piekne , nie warto kombinowac z nimi, sa szamponetki by uzyskać zloty kolor ale uwazaj bo po palette wychodza wlosy

Gość gość
Raz fryzjerka na myjni zmyła mi całe pasemka które własnoręcznie nałożyła dwa tygodnie wcześniej, ze srebrnobiałych pasemek za 160 zł zrobiła mi na myjni kurczaka na głowie w 10 minut, inna nałożyła 2 kg rozjaśniacza z wodą 16% i z wlosów do pasa zostaly pióra które potem jeszcze scieniowała że najkrótsze pasma przy głowie miały 1cm, inna nałożyła farbę od nowa na całe wlosy zamiast tylko odrost, inna zamiast popielu na jaśniutkich blond lokach zrobiła mi cmentarną szarość betonu. Nie, dziękuję, farbuję się w domu :)

Gość BLONDAMA
16:14 Taki średni szarawy blond

Gość gość
Masz chlodna urode tobie nie pasuja zolte wlosy , musisz ochładzać a nie zazolcać

Gość gość
Szarawy bo masz chlodna urode i takie c***asuja , nie beda c***asowac złote :) napewno własne masz piekny kolor , nie kombinuj z wlosami :)

Gość gość
16:22 najbardziej pasowałby tu platynowy lub rudy plus ruda henna na brwi (w przypadku farbowania głowy na rudo)

Gość gość
no są te włosy jak tweety hahaha sorry no nie mogłam sie powstrzymać kurkuma na włosy opanuj sie nastepnym razem zejdzie ale po jakims czasie

Gość BLONDAMA
Dzieki za wszystkie sensowne odpowiedzi będę walczyć! Niewiem co mi odwaliło z tą kurkumą

Gość gość
Rozjaśniacz 16 ? :( Boże Ja mam robione 6 % i wychodzi piekny blond a swoje jestem szatynka a na koniec daje tacz platynowy Kuedys ktos robil mi 12 % i kruszyły sie a teraz nie :)

Gość gość
Piekna autorko tobie pasuje platyna , zaden zloty zaden rudy , widac ze zolty odcien kloci sie z teoja uroda , jestes puekna masz piekne grube wlosy dbaj o nie,

Gość gość
16 to zabójstwo dla wlosow, znajdz w swoim miescie profesjonalna fryzjerke , zaczep kogos kto ma ladnie rozjaśnione i nie popalone

Gość gość
nie wiem czym zmyć kurkumę albo poczytaj na forach może ktoś ma podobny problem .

Gość gość
Masz urode jak aniol

Gość gość
Pani która spaliła mi włosy a potem "podcięła końcówki" to nauczycielka z miejscowego zsz :)

Gość gość
Nauczycielka ? Szok

Gość gość
Ale jestes paskudna wee idz jeszcze te zolte alosy jak u stracha na wroble

Gość BLONDAMA
Po zmyciu oleju rycynowego który trzymałam pare godzin umylam i zaczęłam działać nie miałam tego heden szolders wiec zrobiłam szampon oczyszczający dodając do dziecięcego który mam 6 łyżek sody do 40 ml szamponu troszkę wody potem potrząslam az zrobil sie taki piankozel czy cos i nalozylam na umyte i namoczone w bardzo cieplej wodzie zawinelam w kok takie spienione i chodziłam jakies 40 minut przy zmywaniu piana byla żółta potem jeszcze moczyłam w tej fioletowej płukance ok 10 minut i wszystko wróciło do normy!!! W słońcu sa tylko lekko żółte no ale tak normalnie to są jeszcze bardziej popielate niż byly przed kurkuma a końce zrobiły sie takie bialosrebrne :o myślałam tez ze będę musiała potem nalozyc jakas odżywkę ale ku mojemu zdziwieniu włosy sa sliskie i ładne jak wczesniej :3

Gość Darinkahh
masakra, przecież teraz będą one jeszcze przesuszone... kup mleczko hmilk na organicznewlosy.pl ono ładnie je ochroni i nałóż farbę

Gość gość
o jeju wspolczuje, chyba poszlabym po rade do fryzjera