Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morda kaczora

podoba wam sie ta piosenka czy nie mi tak

Polecane posty

Gość morda kaczora

Ha ha jesteście gotowi Mm mm mm ha mocni spiżowi A ha ha ha jesteście gotowi Mm mm mm ha mocni spiżowi Nadchodzi wieczór uderzamy do Spiżu Kocham ten klimat i ten powiew prestiżu One w negliżu, a my w pobliżu Dzisiaj lecimy na pełnym spiżu Kiedy jesteś tu należysz do elity Muza, światło, dźwięk efekt jest niesamowity Rekord pobity, znowu ludzi tysiące I te kobiety takie gorące!

Gość morda kaczora
Katowice nocą ze spiżową mocą I z waszą pomocą damy czadu dziś Jest karmelowe jasne i miodowe Dziewczyny gotowe no to wszyscy Spiż Katowice nocą ze spiżową mocą I z waszą pomocą damy czadu dziś Jest karmelowe jasne i miodowe Dziewczyny gotowe no to wszyscy Spiż...

Gość gość
super znam to! mam kolege z S-ca i jego brat tam chodzi do Spizu ;), a ty skąd jestes??

Gość morda kaczora
jestem stąd zobaczysz po teledysku do tej piosenki

Gość gość
znamy, znamy i kochamy ;)

Gość gość
super lubie górny śląsk!!! ;)

Gość morda kaczora
przecież spiż jest w Opolu Spiż 3,713 opinii z Google Dyskoteka Adres: 45-021 Opole Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Dodaj brakujące informacje Dodaj numer telefonu Dodaj godziny pracy Dodaj witrynę

Gość morda kaczora
Posty Spiż Opole 27 czerwca · Hej Opole! Szykujemy dla Was pewne zmiany w opolskim Spiżu w związku z czym w okresie letnim nie będziemy organizować dla Was imprez w piątki i soboty ale bez obaw - pyszne Spiżowe lejemy przez cały tydzień w ogródku letnim, do którego serdecznie zapraszamy