Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ochota na seks

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy Wy też jak macie okres to macie największą ochotę na seks? W 'normalne' to jest to u mnie przeciętne, z kolei w czasie miesiączki mogłabym parę razy dziennie...

Gość gość
Oj tak,też tak mam kiedy byłam jeszcze mężatką kilka razy kochałam się z mężem w ten czas i było super,niestety teraz jestem sama a ochota na seks w te dni pozostała.

Gość gość
Bardzo lubie tak z mężem.

Gość gość
Też mam właśnie wtedy ochtę,jednak mąż ma wtedy duże opory i nie daje się namówić,więc czasem podczas kąpieli zabawiam się szybko sama,chciałoby się mieć prawdziwego chłopa a nie takiego co mdleje na widok krwi.

Gość gość
Ja mam ZAWSZE ochotę.Dużą.

Gość gość
Preleżałam w łóżku pół dnia zwijając się z bólu,zurzyłam 12-podpasek,zmieniałam dwa razy majtki,poplamiłam pościel. Jak wy możecie wyobrażać sobie sex w takie dni ???

Gość Teppic
@up trochę głupie gadanie. To, że facet brzydzi się wkładać ptaka w granulat z krwi i martwej tkanki nie znaczy jeszcze, że boi się krwi. Moja dziewczyna również ma większą chcicę podczas okresu, jednak szanuje moje doznania estetyczne i nie robimy tego wtedy za często.

Gość gość
Super chłopak z ciebie, też tak chciałabym nawet nie często.

Gość Teppic
Cóż, kiedy już zależy mi, żeby drugiej osobie było dobrze i o ile nie jest nachalna, jestem w stanie pójść na wiele ustępstw z prawie każdej dziedziny erotyki :D Nie powinno się tego jednak uważać za "obowiązek".

Gość gość
Masz rację,ale i tak jej zazdroszczę.

Gość gość
Js też mam ochotę w te dni, ale ze względów estetycznych wytrzymuje, jakoś nie mam ochoty na zbliżenie w takim klimacie :-(