Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowieść jak poznałem moją żonę....

Polecane posty

Gość gość

Był dzień jak co dzień, byłem w pracy i pod koniec dniówki podszedł do mnie kolega i powiedział, że czeka na mnie jakaś dziewczyna... Wyszedłem z warsztatu, a tu stała jakaś sierotka, poszedłem do niej i powiedziałem cześć, w czym mogę pomóc ? Ona odpowiedziała, przyszłam tutaj, bo chciałam ciebie poznać :) Była bardzo odważna decydując się na ten ruch. Tak się poznaliśmy :)

Gość gość
a teraz pewnie chcesz się od nas dowiedzieć czy ona ci da w pupe

Gość gość
Super, urzekła mnie ta historia. Pozdrów żonę

Gość gość
Fajnie bo prosto. A nie tak jak ta dzifka na przystanku we Wrocławiustała i pisdy w Rzeszownie i w Poznaniu sprawdzała i na n-k - nawet moja rodzina jest chyba z jej jednym starym nazwiskiem powiązana. ta pomarańczowa tfoja była pseudożona była tak zrobila. Nie mów że teo nie wiedziales.... hahah a pozorowałą to na przypadek a kazdy krok zaplanowala tak wyrachowana suk... karma wraca...

Gość gość
I co było dalej?

Gość gość
Dziekuję, żonę pozdrowie, rzecz w tym, że ona od razu wiedziała, czego chce i to zrobiła, a nie pisała miesiącami na sympatii, czy gg

Gość gość
Spodobał jej się chłopak i poszła do niego gdy kończył pracę i powiedziała co powiedziała. Fajnie właśnie tak się wyrywa facetów, a nie jakieś tam zalotne spojrzenia itd :)

Gość gość
ciekawe, jak czuje się facet gdy jest w takiej sytuacji...

Gość gość
Powiedziala tez ze pierwszy raz chce to zrobic bez gumki:)

Gość gość
A co powiedziała?

Gość gość
nikt do ciebie na sympatii nie pisał a pseudożona d**e nadstawiła jak kurfa dzieciata rozwódka i wtedymi powiedziałeś: Nie musiałem nawet z nią chodzić - w sense z pseudozona bo du/py nadstawila to jest nie do pojecia a potem pisales: opalone cycki ne były tym czego chcialem. sorry ale nie mam czasu mam powódź

Gość gość
Powiedziałem, że za 15 minut kończę pracę. Czekała na mnie i to mnie ruszyło, na mnie na zwykłego chłopaka:O Powiedziałem jej, że zawsze po pracy jadę cos zjeśćna miasto, więc wsiadła ze mna do samochodu i pojechaliśmy pod fastrfood. To byla miłośc od pierwszego wejrzenia, widziałem jak się na mnie patrzy i tego samego wam życzę....

Gość gość
Fajnie :) wam powodzenia 🖐️

Gość gość
do 20:50 zakładał o pseudołatwej żonie profile na n-k 'opalone cycki nie byly tym czego chcialem' i 'miałaś w ryju więcej chu/jów niż ja frytek' , abo 'wchodze do domu a ta su/ka sie patrzy zrób mi kur/wo spaghetti bo jestem kur/wa głodny' jeszcze wczesniej nim sie ohajtali z wpadki to nazywal ją w opisie na gg 'suką' jak to źle swiadczy o jednym i o drugim hahah a od 3 lat wzdycha do zdjęc innej platonicznie czyli bardziej wartosciowo. baj nic dobrego to nie wrózy patologia dno i wodorosty

Gość gość
lambadziara wyjepana w kakao za hot doga, też mi wyczyn... :D

Gość gość
gość dziś odstaw to coś ćpiesz...