Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet ciagle spi..

Polecane posty

Gość gość
zajmij sie czule jego fallusem

Gość gość
zagraj na jego fujarce - bez gumki

Gość gość
odciąg skórke z jego siusiaka i liż główke

Gość gość
Nie u mnie moj maz chociaz bardzo duzo pracuje zawsze robinwszystko w domu(mamy 2 dzieci) W weekndy jezdzimy wszyscy razem do parku albo gdzies indziej. Jak go poznalam to byl bardzo aktywny i otwarty na Swiat i ludzi, akurat to u niego sie nie znienilo. Ale to pisze ja, ta ktora zostawila wlasnie takiego spiocha(uwielbial tez komputer bardz) dla mojego obecnego meza. Ciezko jest tutaj cos doradzic. Moim zdaniem On tez powinien liczyc sie z Twoimi potrzebami. Czy zawsze taki byl, moze cos sie zmienilo?

Gość gość
Mysle ze na początku zwiazku nie, wiadomo początki starania.. Ale po ponad 2 latach, wiadomo, przeciez nie zostawia sie osoby ktora sie kocha tylko dlatego ze lubi spac.. Ale to zaczyna męczyc i nie wiem co robic, przeciez czasem sam proponuje gdzies wyjść, CZASEM i to naprawde jest dla mnie wyedy zaskoczenie, lubie jak wyjdziemy gdzies razem ale jest tego coraz mniej a coraz wiecej wlasnie siedzenia w domu i u niego głownie spania! Jakby to był sposob na nudę..świetny .....

Gość gość
Moze wlasnie musicie planowac dni wolne, wtedy nie bedzie mial wyjscia i juz. Moze rob np tak nie pytaj tylko stwierdzaj.: w sobote jest fajny film w kinie kupilam bilety dla nas etc.

Gość gość
A ile ma lat

Gość gość
To co bedzie za 20lat? Robi cos w domu?

Gość gość
Moj tez pół dnia potrafil przesypiać. A potem sie okazalo ze musiał odsypiać wieczorne spotkania z kumplami, picie i ćpanie

Gość gość
A ile on ma lat

Gość gość
Heh, No wlasnie problem w tym ze moj wieczorami jest w domu potrafi spac do 12 a i tak pozniej spi..jak tak mozna

Gość Krystian  22
Ja cały czas byłem osłabiony, bo jak się okazało dopadła mnie anemia. Niestety, jak dotąd nie mogę znaleźć skutecznego rozwiązania - łykam acti-globin, ale nic to nie daje.

Gość Kajulka2
Mój chłopak też miał anemie, ale szybko się jej pozbył - stosował bodajże chela-ferr, tylko nie wiem który rodzaj. Sił nabrał bardzo szybko :D

Gość MarzenciaA
Acti-globin to się nie dziwie, że Ci nie pomaga, sama miałam z nim styczność - tragiczny suplement. Jedyne co mi się z nim udało osiągnąć to.. zaparcia -.-

Gość Krycha77
Chela-ferr zdecydowanie lepszy, ja stosowałam complex w ciąży i sprawdził się bardzo dobrze :)