Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do pomocy ci co twierdza żeby rodzić chore dzieci

Polecane posty

Gość gość
gość dziś do Hosta to jak grochem o sciane , on ma leb jak beton , nic nie dochodzi

Gość gość
podam przykład takiej firmy która zatrudni opiekunki do Niemiec,szkolenie mają na miejscu,wszystko im załatwiają i dobrze płacą. x to dlaczego sie nie zglosisz do tej firmy , to tobie tez wszystko zalatwia i beda dobrze placic , a nie tylko IM X firma jak zatrudnia to jest 100 osób na miejsce i nie mam szans i wcale nie przez jakiś papier ,tylko przez konkurencje. x maslo maslane i totalny belkot , uwazasz ze jakbys nie mial konkurencji to by cie wzieli i bez papierow , watpie, no ale tak tak Host to wina ICH tej cholernej konkurencji a nie twojego lenistwa , biernosci , i braku uprawnien

Gość Host
heh,teoria ,teoria, zobaczymy niebawem. Ja nigdzie się nie pcham,bo mam na tyle kultury osobistej i obycia ,że wiem gdzie można a gdzie nie wypada iść. Ty wątpisz ,bo najwyraźniej masz przykre doświadczenia u pracodawców i oceniasz innych po sobie ,pesymistycznie i powtarzasz jak mantre o papierach,niezważając na stanowisko ,zakres obowiązków. Konkurencja jest wszędzie,mamy wyścig szczurów ,im większe miasto tym większy. Kto jest naprawdę dobry to wchodzi poza kolejką ,tylko trzeba wiedziec w które drzwi zapukać. A chytry nie jestem by iść od razu na najwyższe,nie o to tu chodzi,jestem skromnym człowiekiem ,małoroszczeniowym,ale protestuję gdy ja nie mam nic a inni wszystko.

Gość gość
ojej a dlaczego oni maja wszystko a ty nic ? mozesz sobie protestowac do usranrj smierci i dalej siedziec w domu na d***e i czekac na lepsze czasy oj oj taki skromnis na najwyzsze sie nie pcha hahahahaha a kto by tam ciebie chcial idioto ja nie mam misiek pracodawcow , ja jestem pracodawca :)

Gość gość
powtarzasz jak mantre o papierach,niezważając na stanowisko ,zakres obowiązków. Konkurencja jest wszędzie,mamy wyścig szczurów ,im większe miasto tym większy. Kto jest naprawdę dobry to wchodzi poza kolejką ,tylko trzeba wiedziec w które drzwi zapukać. x no wlasnie kretynie (bo inaczej nie mozna juz do ciebie ) bez odpowiedniego wyksztalcenia , bez doswiadczenia na danym stanowisku i wykonywaniu podobnych zakresem obowiazkuw nie dostaniesz pracy , a to wszystko musisz miec udokumentowane , potwierdzone . powiem inaczej chociaz i tak ne zrozumiesz , jak sie sam nauczysz spawac w garazu i jak nawet sasiadowi cos przyspawasz to i tak nie dostaniesz pracy jako spawacz bo musisz miec certyfikat i udokumentowany staz pracy

Gość Host
@gość wczoraj dobrze ,kursy się zrobi w swoim czasie,jasne że potrzebne. Ale od czegoś muszę zacząć.Na początek tam gdzie nie potrzeba kursów,bo nie wszędzie potrzeba,to się okaże. Kiedyś nie trzeba było,nie sądzę by czasy się bardzo zmieniły? Niektórych rzeczy można się nauczuć chociażby z kursu internetowego. @gość wczoraj owszem neguje,ale tylko to co rozwala mi plan życiowy,pozbawiając mnie jakichkolwiek możliwości. Zrozum :NIE TOLERUJĘ samotności. Może innym to nie wadzi,nie obchodzi mnie to. @dziś ,gość dziś szkoda mi z Tobą dalej dyskutować. Siedzisz tu po nocach i pieprzysz o pracy,obowiązkach,świata realnego nie widzisz,tylko komputer,kiedy ty śpisz ,chyba w dzień?. Żyjesz w swoim świecie i tyle. U mnie jest inaczej,Polska to nie tylko twoje miasto ,ale i cała reszta

Gość gość
szkoda mi z Tobą dalej dyskutować. Siedzisz tu po nocach i pieprzysz o pracy,obowiązkach,świata realnego nie widzisz,tylko komputer,kiedy ty śpisz ,chyba w dzień?. Żyjesz w swoim świecie i tyle. U mnie jest inaczej,Polska to nie tylko twoje miasto ,ale i cała reszta x no Host tak samo jak ty ! siedze po nocach a..... spie po 5 godz , tyle mi wystarcza , o 9 ide do pracy :) w dzien nie spie , w przeciwienstwie do ciebe :) x twoj plan zyciowy jest do d**y , jeszcze tego nie zauwazyles? gdybys mial dobry plan to nie plakalbys tu na forum. moze zmien plany i przystosuj do swoich mozliwosci , rowniez tych intelektoalnych , skoro ten co sobie ubzdurales pozbawia ciebie mozliwosci x dobrze ,kursy się zrobi w swoim czasie,jasne że potrzebne. Ale od czegoś muszę zacząć.Na początek tam gdzie nie potrzeba kursów,bo nie wszędzie potrzeba, x no na sprzatacza np nie trzeba , bo na ksae do marketu juz tak , sory kolego:)

Gość gość
Załóż konto na LinkedIn. Jak masz takie super cv, to rekruterzy będą zawracać ci głowę 50c dziennie..

Gość gość
wez nie podpuszczj bo zalozy , a jakie on moze miec CV zero wyksztalcenia, wolontariat z ktorego go w******i i praca w schronisku dla psow :o oraz ego z tad do kosmosu

Gość gość
gość dziś wg Hosta nikt nie zadzwoni , bo jest konkurencja , ot takie dziwne pokrecone myslenie ogolnie wszystko co go spotyka to nie jego wina tylko nasza, spoleczenstwa, konkurencji a on sie tak bardzo stara , siedzi w domu i sie stara , pomagac chce tylko sie nie oglasza a durne krowy matki go o pomoc nie prosza :o

Gość gość
Hehe , dobre jestescie dziewczyny :)

Gość gość
mowil ze ma takie CV ze jak bysmy zobaczyly, to bysmy z kapci wylecialy

Gość Host
@gość 2017.08.16 to nie dziewczyny ,tylko jedna hejterka gada sama ze sobą w kilku tematach . @gość 2017.08.16 ja cały czas podkreślam że mieszkam w obcym mieście,w pustym mieszkaniu i nie mam się nawet do kogo odezwać. Próby ogłaszania,szukania pracy spełzły na niczym. Wysiłki też nic nie przynoszą,tu jest taki klimat i nie tylko ja to zaważylem,opinie ludzi z zewnątrz są takie same: izolacja, dystans,niechęć do nawiazywania bliższychch kontaktów,powszechna nieufność,ograniczanie rozmów do minimum ,powszechna grzeczność a za plecami obgadywanie i dorabianie historii których się nie zna,bo jeden czy drugi nawet się bał zapytać jak jest naprawdę,nic o mnie nie wie,ale obsmarować potrafi. Może ty masz to samo,stąd twoje frustracje?

Gość gość
jak proby szukania pracy mogly spelznac na niczym skoro sam twierdzisz ze ma bardzo dobre CV , piszesz ze masz tak mocne CV ze moglbys swietnie prosperujaca firma juz dzisiaj zakladac , z tak dobrym Cv to lowcy glow sami by ciebie wylapali do pracy i pytanie nr dwa .. dlaczego skoro nie masz pracy nie zalozysz wlasnej dzialalnosci ?? sam siebie okreslasz jako bardzo wszechstronnego czlowieka , specjaliste w roznych dziedzinach po trzecie , nie , to nie pisze jedna osoba , wiele osob ma ciebie serdecznie dosyc tutaj po czwarte .: zmyslasz i klamiesz! nic nie potrafisz , nic nie umiesz , nie masz wyksztalcenia , nie masz zadnego CV , jestes zwyklym fantazjujacym nieudacznikiem i zboczencem jesli chodzi o dzieci

Gość Host
@gość dziś ale ty nie czytasz ze zrozumieniem. CV mam dla siebie,teraz każdy sobie może założyć firmę,tak ludzie robią.Niewielu znajduje prace u kogoś.Mocne nie jest,ale wszechstronne ,zupełnie wystarczające do tego co chcę robić i umiem dobrze robić Dlatego że mam załamanie,mam stany depresyjne,z powodu samotności,wieloletniej ,a teraz na dodatek jeszcze mieszkam sam. Kobieto,prędzej ciebie ma dosyć ,bo piszesz bez niku tysiące wpisów . Ja mam nik ,piszę góra kilkanaście i g... no mnie obchodzi czy komuś nik się podoba czy nie.Zrozum,to nie ty tu rządzisz i nie ty decydujesz kto pisze,a kto nie. Zboczony to pewnie jest twój stary albo wujek,bo takie psychozy rodzą się u osób skrzywionych jak Ty. Jesteś tak tępa że nie odróżniasz samotności od innych zaburzeń,zlewa cie w jedno. Jesteś zwykła hejterką po prostu. Godzina na forum i jesteś dobity psychicznie DZIĘKI TOBIE miła kobieto,Wampirze energetyczny! Wystarczyłoby gdyby obok była jakakolwiek druga osoba,nawet bym tu nie wszedł na to durne forum. Ale nie ma. Najgorsze że muszę czekać do poniedziałku by załatwić kilka spraw. No i h.. wie co robić z tą sobotą i niedzielą ,nie wiem gdzie iść,dokąd,po co,nic nie wiem

Gość gość
aha :) CV masz dla siebie , fiu fiu no to tak , nie mam wiecej pytan ( kurfa oplulam ze smiechu monitor)

Gość gość
idz do kina a Cv nie trzymaj dla siebie tylko wypusc w obieg , moze ktos sie zainteresuje twoja wszechstronnoscia i serio idz do psychiatry, bo straszne p*****ly piszesz , sam sobie przeczysz motasz sie , ubisz w tym to piszesz , jestes silnie trzepniety

Gość gość
teraz kazdy moze zalozyc firme dlatego ty nie zakladasz , hahahahaha coz za fantastyczna logika , powinienes Nobla za glupote dostac , a to cv ktore trzymasz dla siebie to jak wisienka na torcie twojej glupoty ps cv sie wysyla , roznosi a nie trzyma dla siebie IDIOTO!

Gość Host
Won hejterko stąd ,jesteś tępa ,głupia,szkoda pisać...

Gość gość
o jej o jej Host , jeszcze nozka tupnij ze zlosci , ja wiem ze to nie jest mile jak ktos ci dobitnie pokazuje ze jestes jak to delikatnie jakas kafeterianka powiedziala , glupi jak but ale moze zastanow sie , popatrz co robisz , jakie glupoty piszesz i zmien cos w swoim zyciu i w swoim postepowaniu

Gość gość
i przestan wchodzic na to forum , sam piszesz ze jest glupie , po co tutaj siedzisz ??

Gość gość
Wracając do tematu, uważam, że matka, która nosi chory płód ma prawo go usunąć. Wiecie, że w Finlandii prawie wogole nie rodzą się dzieci z zespołem Downa. Urodzić dziecko, aby żyło w cierpieniu, rodziców zmuszać do poświęcenia enia zycia jest nieludzkie. Jeśli ktoś dokonuje innego wyboru to ok, ale niech później nie zbiera kasy na terapie.

Gość Host
@gość wczoraj Ideologia mordowania chorych dzieci czy po prostu z wadami genetycznymi jest w niektórych krajach czymś normalnym. W takiej kanadzie istnieje specjalna klinika aborcyjna .Oni to widza jak jakiś kawałek mięsa,wyciągnąć i dobić gada ,jedno za drugim,masowo. Próbuje sobie to wyobrazić i nie ogarniam. Niemcy też to robili w obozach koncentracyjnych,za gorsza rasę,zbyt niska inteligencja.To wszystko już było w historii Polska jaka jest,różnorodna lepsza gorsza. Zgodnie z doświadczeniami i opisa W Polsce Dzieci z ZD wcale nie są nieszczęśliwe,niektóre wychodzą wysoko,nigdzie nie ukazują się jako nieszczęsliwe.Są inne,są różne,ale chcą żyć i dziękują za życie takie jakie mają. Terapia jest behawioralna,polega po pierwsze na przebywaniu w otoczeniu osób pelnosprawnych,uczeniu się od nich każdej czynności. W Polsce to dobrze funkcjonuje,są klasy integracyjne,jest wolontariat,są stowarzyszenia,są i terapie,są więzi społeczne.Nie ma potrzeby nikogo mordować. A taka Finlandia może jest bogata,ale tam panuje samotność i mnóstwo depresji,ludzie żyją oddzielnie,coś takiego jak w moim mieście.Nie wyobrażam sobie życia w Skandynawii @gość wczoraj ale ty jesteś mądra i udzielasz samych mądrych porad. Ten tekst się powtarza wszędzie,to samo i ten sam styl. Forum jest mądre i ciekawe,tylko jedna osoba robi tu bajzel ,najlepiej ignorować i nie odpisywać. Temat dotyczy pomocy niepełnosprawnym ,a ty go rozpieprzasz i zajmujesz się mną i tak wszędzie .Dziwne że nie ma moderacji. Właśnie nie wiem czy nie pójść na moderowane forum i mieć spokój z hejtem

Gość gość
idz na moderowane forum , blagam , zniknij juz , zrob nam ta przyjemnosc

Gość gość
do gość wczoraj - też tak uważam, że jak matka decyduje się na poród chorego dziecka to winien być tylko i wyłącznie jej problem

Gość gość
Jak można porównywać aborcję do gazowania ludzi w obozach koncentracyjnych? Znam kilkoro dzieci z zd, wszystko fajnie dopóki są małe, ale one rosną, są nastolatkami i stają się dorosłymi ludźmi. Są szczęśliwe? Skąd ten wniosek? Bo się uśmiechają? To jest wyznacznikiem szczęścia? No nie wiem. Ci się z nimi dzieje kiedy rodzice umierają? Trafiają do domów opieki. Ja nie twierdzę, że tam jest bardzo źle, ale czy jest szczęśliwe? To jest wegetacja. Nie bronię im żyć!!!!!!!! Uważam jednak, ze rodzice mają mieć prawo wyboru czy chcą mieć takie dziecko,!!! Nie można zmuszać kogoś do wychowywania dziecka niepełnosprawnego w imię czyichś poglądów religijnych.

Gość gość
gość dziś nie dyskutuj z Hostem , szkoda klawiatury , on zyje w swoim wymyslonym swiecie i wydaje mu sie ze rozumy ( na temat dzieci) pozjadal

Gość gość
Racja;). Szkoda tuszu

Gość Host
@gość wczoraj to ty chyba nie oglądałaś filmu "niemy krzyk" ,ja zresztą też ,bo tego nie da się oglądać,tylko fragmenty,ale polecam,otwórz umysł,chyba że masz klapki. Czy ty w ogóle miałaś okazję być,rozmawiać,robiłaś wywiad,byłas w jakimś ośrodku z takimi osobami? Ja miałem okazję,oglądałem reportaże,kilka wywiadów .Jesteśmy na forum "wychowanie" i każdy gada o swoich dzieciach,ale do jasnej cholery,trzeba mieć jeszcze jakies rozeznanie i nie pisać opinni nie mając podstaw,bo tobie się wydaje,bo uważasz że gdybyś była rodzicem,to cośtam. To nie jest żaden argument.Idź ,porozmawiaj,zobacz na własne oczy,wtedy pogadamy. Religia nie ma nic do tego,to jest życie,czyjeś. Żadna religia nie pozwala na mordowanie innych @gość wczoraj piszę z pozycji nauczyciela,pedagoga. Nie każdy jest rodzicem i nie każdy ma własne dzieci.I tak zostanie.

Gość gość
Host , uzmyslow sobie ze ty nie jestes nauczycielem pedagogiem ! tak ci sie tylko wydaje niemy krzyk to byla taka bajka wiesz , kazdy to wie , taki filmik propagandowy