Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tutka1223

Jak załatwić CC?

Polecane posty

Gość gość
Lekarze biorą, bo dajecie xx nie, oni biora, bo są pazerni i dlatego, ze ich koledzy biorą, wejdź na jakiekolwiek forum lekarzy to zobaczysz ich morale :)

Gość gość
Mylicie dwie rzeczy. Chodzenie do prywatnego lekarza czy na nfz to jedno. Chodzenie do prywatnego lekarza z nastawieniem, że pracuje w szpitalu w którym lala będzie rodzić i lala myśli, że dzięki temu położna jej nie zapyskuje, a łóżko wolne się znajdzie, nawet jeżeli go nie ma, to jeszcze co innego. Lala myśli, że płacąc stówę za wizytę ma lekarza na wyłączność i lala jest wkurzona jak doktor nie odbiera od lali telefonu o 3 nad ranem w wigilię, a lala ma skurcze i mają lali czerwony dywan rozwinąć.

Gość gość
15.09 Do kościoła nie chodzę. Nie wiem "o czym ty do mnie rozmawiasz", a jakoś moje dziecko podduszone nie jest. Tak gadacie jakby cała Polska poduszona chodziła, tylko dziecko wspomnianej Lewandowskiej nie albo innych celebrytek matek eko wariatek.

Gość gość
15.10 No popatrz, a ja tym chamom lekarzom z porodówki grosza nie dałam, a położnym czekoladek nie kupiłam. Fenomen, nie?