Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY o co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość gość

Byłem na weselu u kuzynki i tam byl kuzyn ze swoją dziewczyną. Z ta jego dziewczyną spotkalem się pierwszy raz bo jej wczesniej nie znalem. Nie wiem co mam myslec o jej zachowaniu bo ona ciąle na mnie spoglądała. Myślałem , że mi się zdaje ale jednak nie. Na poprawinach byli to samo. Wszystko by bylo ok gdyby nie przyszla z kuzynem bo moglem jej sie spodobac itd ale przyszla z facetem wiec nie czaje tego

Gość gość
I to bie byly krotkie sekundowr spojrzenia tylko dluzsze szukanie kontaktu wzrokowego. Nawet przy moim kuzynie sie nir krepowala. Nie wiem o co come on. I napewno mi sie nie zdawalo bo zbyt duzo razy takie sytuacje mialy miejsce

Gość gość
za dużo wypiłeś zdawało ci się

Gość gość
Gosc 9.02 malo wypilem

Gość gość
zerkała na kogoś innego za Tobą

Gość gość
Za mna nikt nie siedzial

Gość gość
Mucha siedziała na ścianie

Gość gość
"Wszystko by bylo ok gdyby nie przyszla z kuzynem bo moglem jej sie spodobac itd ale przyszla z facetem wiec nie czaje tego" X Przyszla z facetem i tez mogles sie jej spodobac .

Gość gość
Ile ona ma lat?

Gość gość
To mlodziutka. W tym wieku nie trudno zawrocic dziewczynie w glowie. Malo to kobiet zostawia swoich obecbnych dla innych

Gość gość
ze sie na ciebie gapi to juz o cos musi jej chodzic? juz musi miec na ciebie ochote bo nie za bardzo rozumiem XD nie padly jakies niejasnosci ani pospieszne deklaracje wiec bardziej to ty zainteresowales sie jej osoba niz ona pewnie twoja i sobie to wkrecasz. Powodow w ktore gapila sie w twoja strone moze byc MNOSTWO. Mogla po prostu wylaczyc sie z towarzystwa i zastanawiac sie nad czyms zupelnie innym i patrzyla sie w 'martwy punkt' ktorym niestety byles ty. Mogles jej kogos przypominac****atrzyla sie probujac przypomniec sobie kim jest ta osoba albo po prostu tak wyszlo, ze wasze spotkanie sie zetknely i tyle.

Gość gość
Poprostu stala/siedziala na wprost ciebie, to gdzie mialam sie gapic?

Gość gość
Nie narzekam na powodzenie i nie dziwiloby mnie to, ze jej sie podobam gdyby ona byla sama ale bya z kuzynem i glupia sytuacja. Wiem, ze nie brzmi to skromnie ale to teraz malo istotne

Gość gość
Mogłeś się jej podobać ale czy jest sens odbijać kobietę kuzynowi. Nie nie ma raz ze to podłe komukolwiek partnera odbijać dwa potem z kuzynem mogą się wam popsuć relacje.

Gość gość
O Boże ludzie szukacie powodów w postaci muchy na scianie czy coś. Po prostu chłopak spodobał się dziewczynie i patrzyła na niego. Nie ma w tym nic dziwnego to jest normalne. A że była z chłopakiem no to co w koncu pełno jest rozstań , nowych miłosci ,zdrad ,rozwodów bo ktoś kogoś poznał. Nie ma w tym nic dziwnego

Gość gość
Gosc 18.26 wlasnie dlatego nic z tym nie zrobilem i zignorowalem to

Gość gość
No kuzyn jej się podobał bardziej

Gość gość
Szuka kogos do zdrady jak to kobieta

Gość gość
Dlaczego od razu do zdrady. Zauroczyla się po prostu nie mogła od niego oderwać wzroku