Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co gdy facet nie ma dla ciebie 5 minut?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Ostatnio cały tydzień mnie olewal. W piątek dzwonilam pilnie bo potrzebowałam się wygadać. Dowiedziałam się że będę mieć operacje z powodu guza w przewodzie słuchowym. Co zrobił? Nie miał nawet 5 minut dla mnie o które poprosiłam później w sms. Wyjaśniając że sprawa jest ważna. Następnego dnia olal mnie i nie odpisywał plus nie wrócił do domu na noc. Dziś się odezwał że z łaski może dla mnie znaleźć czas. Kiedy ja nie śpię i nie jem od 2 dni po tym jak mnie traktuje. Nie wiem jak się zachować w stosunku do niego. Dodam że to nie pierwszy raz

Gość gość
Po co jesteś z kim, kto nie liczy się z twoimi potrzebami, dla którego twoje problemy są nieważne? Kto nie daje ci wsparcia w chorobie?

Gość gość
Jak to co? Ja bym zasadziła kopa w 4 litery i adie!!!!On ma Cie gdzieś.

Gość gość
To smutne bardzo smutne. Skończ to jak najszybciej!

Gość gość
Po co dalej z nim jesteś jak ma Cie w d...ei to nie pierwszy raz? Lubisz zebrać o uwagę? Trochę godności dziewczyno!

Gość gość
Nie ma uczuć z jego strony. Ja swego mam prawie zawsze przy sobie jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym krocza wspierał porody. Ja należę do niego a on do mnie!

Gość gość
tia... powiedziałam że chce z nim poważnie pogadać, bo mnie to dręczy więc musimy znaleźć jakiś kompromis. Na początku się zgodził, później gdy już ustaliliśmy godzinę to nagle to rodzina go nie puszcza, to ktoś mu cole na spodnie z wódka wylał 'a on nie ma drugich' i co z tego że na dworze jest 30 stopni i słońce, one nie wyschną dziś. Powiedziałam że skoro ma kuzyna, wujka, ojca, dziadka w domu to niech pożyczy dresy na chwilę. a ja nawet się pofatyguje i POD DOM mu przyjadę samochodem. Stwierdził że tylko ja jestem an tyle bezwstydna żeby zrobić coś takiego. W tym momencie wybuchłam, może źle zrobiłam ale postawiłam mu ultimatum. Nie będę się odzywać póki nie znajdzie dla mnie chwili i jedyne na co czekam to SMS z godziną kiedy książę zdecyduje się przestać tchórzyć.

Gość gość
Olej go, naprawde.

Gość gość
ale nie widzisz, ze on ma Cie gleboko gdzies? odpusc sobie, po co go zmuszasz do rozmowy, ktorej on nie chce? facet ma ZERO szacunku do Ciebie. a Ty czekasz teraz na smsa :D no blagam :D odetnij sie, zostaw to po prostu i skup sie na sobie i swoim zdrowiu

Gość gość
taki mam zamiar, na kolejne zaczepki nie odpisałam ;) niech robi co chce. Koleżanka powiedziała mi, że nie ma sensu czynić priorytetem kogoś, kto uważa nas za opcję. nie powiem, boli to, ale muszę mu pokazać że nie może sobie tak pogrywać:)

Gość gość
stara, ale on cię olał i to nie pierwszy raz to nie jest zachowanie godne chłopaka ty też powinnaś go olać, jak dla mnie niech robi co chce, a nie zawraca ci gitarę i bawi się w olewanie

Gość gość
Jest niedojrzały emocjonalnie i tym razem porządnie mnie wnerwił. Jak mu zależy sam ogarnie, że coś jest nie tak, a jak nie to nie był mnie warty i każde z nas pójdzie w swoją stronę.:)

Gość gość
dobrze postanowiłaś, jak teraz będzie mu zależeć, sam ma się postarać i ogarnąć co jest grane nie daj mu się!

Gość gość
dzięki wszystkim za wsparcie, z tego powodu chyba jestem w bardziej bojowym nastroju i nie chcę mu ulegać :D jak nie ten, to inny, w końcu chyba zakocham się kiedyś drugi raz