Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksualne sygnały kobiet

Polecane posty

Gość gość
kobieta została stworzona przez Szatana

Gość gość
To pieknie szatan wymyślił :) Nie sposób wyjść z podziwu :)

Gość gość
zrobił to żeby cię opętać i wpędzić w grzech pierwszy był mężczyzna, kobieta to tylko efekt uboczny

Gość gość
Nie marudż kobiety są Boskie :)))

Gość gość kobieta
Pozdrowienia dla tych, co uwielbiają kobiety :)

Gość gość
10.49 Inaczej być nie może, zawsze będzie się je kochać za coś :) O juz dostałem telefonicznie poradę od kobietki jak ugotować :))

Gość gość kobieta
gość dziś 10.49 Inaczej być nie może, zawsze będzie się je kochać za coś usmiech.gif O juz dostałem telefonicznie poradę od kobietki jak ugotować usmiech.gif xx A co gotujesz?

Gość gość
gość dziś 11.00 Zupę azjatycką na kurczaku , ale nazwa taka dziwna ,pozdrawiam miłego dnia :) x Dzięki, nawzajem, smacznego itd. :) a Twoim linkiem przypomniałeś mi czym "żyłam" zeszłego lata. https://youtu.be/K5KAc5CoCuk

Gość gość
(11.39)Dzięki :) Lubię tę piosenkarkę , znam ten utwór ,a w ogóle muzyka cały czas za mną chodzi :)

Gość gość kobieta
gość dziś (11.39)Dzięki usmiech.gif Lubię tę piosenkarkę , znam ten utwór ,a w ogóle muzyka cały czas za mną chodzi usmiech.gif x "Dernière Danse" pierwszy raz usłyszałam w radiu, i od razu jakoś mnie ruszyło. Potem byłam w markecie i nagle znowu słyszę ta piosenkę, obracam się i na ogromnym ekranie widzę teledysk. Wtedy to dopiero zrobiło na mnie wrażenie.

Gość gość
(12.51) zauważ jakie ma piękne kobiece , dłonie {ręce)

Gość gość
Powodem wiekszosci wojen sa kobiety, wiekszosci wojen moznaby uniknac gdyby kobiety robily to co powinny. Stalin gdyby mial porzadna kobiete to nie myslalby o wojnie podobnie Hitler. Autualni najezdzcy islamscy nie wariowali by gdyby u siebie mieli kobiety dla siebie, przywodca korei polnocnej robi szalone rzeczy bo nie maja porzadnej kobiety u boku. Co do sygnalow seksualnych kobiet to makijaz, krotnie sukienki i szorty, koszulki z dekoltem, stringi, koronkowa bielizna itp. to wiadomosc " chce seksu tu i teraz!"

Gość gość kobieta
gość dziś ( 12.51 )Tak , ona potrafi śpiewać przemująco :) x A wiesz, że jak dziś odsłuchałam "Dernière Danse" to znowu miałam ciary, właśnie przez ten jej głos. I mimo, że ja za językiem francuskim nie przepadam, to w jej wykonaniu mi się podoba. xx gość dziś (12.51) zauważ jakie ma piękne kobiece , dłonie {ręce) x Widzisz, jak to jest, Ty mężczyzna zwracasz uwagę na inne szczegóły niż ja. No i dobrze.

Gość gość
( 16.44 ) To zgadzamy się, ja też ją tak odbieram :) Niby ręce u kobiety , nie ,aż takie wazne, ale na mnie działają. Pamiętam kobietę, chuda , figura jak chłopak , blondynka - przeciętna.Zwróciła uwagę moją własnie niezwykle zgrabnymi i zadbanymi dłóńmi I potrafiła je ,że tak powiem , pokazać innym ludziom. Każda kobieta ma jakieś atrybuty i powinna je umieć zaakcentować

Gość gość kobieta
gość dziś Oczywiście i to samo się tyczy mężczyzn. Zresztą chyba nie ma ideałów, ale w każdym jest coś szczególnego co komuś się spodoba. Zresztą jak to mówią, są gusta i guściki. A jak tam zupa wyszła? :)

Gość gość
(16.44) I żeby Ci dokonćzyc , kobieta ta przeszła póżniej przemianę Przyszła do mnie osobiście , odmieniona, ubrana młodzieżowo i ją pochwaliłem.Kiedy to usłyszała odeszła zadowolona A wszystko dlatego , że towarzyszyła mi często piękna młoda kobieta :)))

Gość gość kobieta
No dobra, ale co z tą zupą? :D

Gość gość
( 17.43 ) Jakoś wyszła zupa dało się zjeśc, następnym razem będzie lepsza :) Ta kobieta była starsza, gdzieś od tej młodszej o 15 lat i mężatka Na pokazówkę ubrała się tak samo jak ona Widocznie to było jej potrzebne. https://www.youtube.com/watch?v=UcmABa7fpPM

Gość gość kobieta
Ups, teraz net mi tak muli, że niczego nie otwiera. Więc nie wiem co tam jest, a w ciemno (dosłownie i w przenośni ;) ) się nie wypowiem.

Gość gość kobieta
Dzięki i nawzajem :) Zmykam spać. Dobranoc.