Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chory na nowotwór chłopak

Polecane posty

Gość gość
olał cię a ty jeszcze o nim myslisz?

Gość gość
Dziewczyno daj sobie spokój z tym panem. Odpuść. Nie narzucaj się ( bo natretna jesteś bardzo) ani prze fejsbuka ani w ogóle. Z doświadczenia starej baby powiem Ci , ze nic nie wychodzi z takich wyzebranych związków. Tym bardziej ze ani Tobie ani jemu nie wiadomo o co chodzi. On jest chory a glejak to wyrok. Skrajnie złośliwy nowotwór. Nie rób wiec sobie nadziei co do wspólnej przyszłości .

Gość gość
11:51 to nie jest żaden wyrok, wycięli mu wszystko. Glejak zależy jakiego stopnia to wyrok. II stopień to nie wyrok Nie mam z nim już długo kontaktu jak napisałam, ale dziękuję za radę. Utwierdzam się tylko w przekonaniu, że mu nigdy nie zależało i dobrze zrobiłam, wywalając go ze znajomych i ignorując

Gość gość
Jestes jakas desperatka autorko? On wie co go czeka i dlatego tak sie zachowuje. On umrze

Gość gość
Co z tego ze wycięli skoro to zlosliwy nowotwór, pewnie juz krąży po organizmie i wybuchnie ze zdwojona siłą. Daj mu spokoj , niech spokojnie pożyje jeszcze bez twoich fochów

Gość gość
Rak czy nie on po prostu nie byl az tak zainteresowany, tak jak ty umawiasz sie teraz z kims na "odwal sie" bez wiekszej chemii tak on poszedl na spotkanie z kims kto srednio mu sie podobal

Gość gość
Autorko po prostu mu nie podpasowalas nie bylo chemii , myslisz ze kazdemu sie podobasz? Nie jest tak