Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym być dresem draniem i półmózgiem

Polecane posty

Gość gość

bo z tego co widzę tylko tacy ludzie,kompletnie ograniczeni,prości,jednym dłowem debile mają w zyciu łątwiej.Dostanie 500 plus za zrobienie dzieci po flaszce,dostanie szybciej robotę bo jest idiotą bez studiów a tacy robole sa u nas bardziej szanowani niż ludzie nie parajacy się pracą fizyczną. Taki koleś szybciej poderwie dziewczynę bo takiej imponuje facet agresywny,skomplikowany wywłujący emocje. Cham,prostak, ile ja bym dał by hyć kimś takim - kupić sobie wysłuzone BMW i wyrywac kolejne laski - niestety cechy mojej osobowości to chyba dyskwalifikują. Pytanie do kobiet - maie dla mnie jakieś porady by stać się tym okrutnym draniem a nie ciepłą kluchą,pytam serio.

Gość gość
a) kupic dres b) kupic buty markowe do dresu koniecznie w galerii handlowej i koniecznie za co najmnie pół wypłaty c) poddac sie intensywnej ziomalizacji najlepiej wstępując jako czeladnik do jakiegos miejscowego cechu ziomali

Gość gość
Taki gosc wyrwie łatwo ale jakaś karyne spod bloku która tylko szuka bolca zapładniacza na 500 plus

Charakternym dresiwem nie zostaje się z dnia na dzień. Trzeba mieć odpowiedni rodowód. :D

Gość gość
czyli grozi mi samotnośc i powszechny ostracyzm ze strony cebulowatego otoczenia - świetnie,pocieszyliscie mnie.Ten kraj naprawdę nie jest dla ludzi normalnych i mądrych tylko dla intelektualnego kompostu.

Gość gość mgr
Pracuje fizycznie . W naszej brygadzie jest 80% pracowników z wyższym wykształceniem . Chyba ze nic nie potrafisz robic i nie masz pojecia o pracy rzemieślniczej . Przeciez te zawody rzemieślnicze wykonują prostacy . To ty inteligent nie potrafisz .

Gość gość technik
Sam widzisz kim jesteś . Nie trzeba tobie mówić . Uważasz ze człowiek który nie posiada wyższego wykształcenia jest debilem . A co ty dałeś od siebie dla kraju dla innych ludzi . Wyciągasz tylko rękę na jałmuźna . Nie tedy droga i jeszcze ta niechęć do ludzi pracy którzy cie utrzymują . Wstyd dla polskiej inteligencji

Gość gość mgr inź
Tobie kolego grozi ostracyzm nie tylko ze strony debili ale takze ze strony inteligencji .

Gość gość
Więcej pokory człowieku. Widocznie bieda cię jeszcze nie dopadła (masz co jeść), że gardzisz pracą fizyczną. Wolisz nic nie robić niż zacząć od czegoś co wymaga wysiłku. Nie gardź ludźmi pracującymi fizycznie bo im do pięt nie dorastasz uważając się za kogoś lepszego. Nie masz do tego prawa.

Gość gość debil  z 4 klasami
Ostracyzm szczególnie spotka cie od całego społeczeństwa . wcale nie czuje sie od ciebie głupszy ,wręcz przeciwnie ,uważam ze brak ci wiedzy zarówno naukowej jak i mentalnej . Podczas mojej 4 letniej edukacji w szkole powszechnej wykorzystałem maksymalnie to co otrzymałem darmowo od państwa naukę . Czego o tobie nie można powiedzieć . Od 1952 r do 1956 r byłem nauczycielem w szkole podstawowej . Później zrobiłem kursy zawodowe miedzy innymi : Ślusarza stolarza radiotelefonisty hydraulika spawacza . Murarza i mechanika . Za wszystkie kursy płaciłem niewiele resztę dokładało państwo.

Gość gość
sęk w tym że też pracuję fizycznie choć mam mgr i widzę jacy debile w większości mnie otaczają - nie wszyscy to głupki oczywiście ale cześć to półgłowki - zyją od soboty do soboty, mecz,piwo,tv , kredyt na jakieś ciulowe wczasy ot całe zycie. zero jakichś wyższych potrzeb no i ta powszechna mentalnośc - w tym kraju nawet nie ma czegoś takiego jak inteligencja czy klasa średnia, sa tylko robole,wyrobnicy na umowę zlecenie i 5 proc bogaczy któzy żerują pasożytniczo na reszcie społeczeństwa. Polacy to społeczeństwo roboli w wiekszosci nie dosć że pracuują najwiecej to za 400 euro -smutne to ale prawdziwe. to sie nigdy nie zmieni,od zawsze będziemy kolonią zachodu. Chciałbym mieć tylko mentalnośc takiego Zenka czy Mariana spod budki z piwem,po prostu mniejbym się wkurzał na to całe bidne i bylejakie szare otoczenie.

Gość gość
od małego się wpaja dzieciom że jak się nie będą uczyć to nic nie będą miały. Dzisiaj stwierdzam że to wszystko g....o prawda bo mamy socjalistyczne państwo opiekuńcze któe dokłada do leni i miernot.W sumie to dobrze bo taki leń i idiota nie zginie z głodu a ja nikomu zle nie zycze tylko pytam się - po co się kształcić i uczyć,jaki w tym sens jak szanse sie zrównają?