Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porady odnośnie farbowania włosów :

Polecane posty

Gość gość
Marion tez stosowalam ;). Wydaje mi sie, ze te 2 produkty nie zniszcza Ci wlosow, ale efektow duzych nie dostaniesz:(. Ja po Marionie nie mialam zadnej roznicy :(. A z tego co pamietam to Marion tez mial fioletowy kolor, wiec sklad mogl byc podobny jak do plukanki ;)

Gość gość
Tylko ze wieksza cześć kobiet ma blond. Blond to nie tylko platyna haha :D

Gość gość
blond blondowi nie równy

Gość gość
14:20 Niestety te właśnie debilki o włosach blond są uważane za najładniejsze dziewczyny i podobają się największej grupie mężczyzn :-) A ja nie farbuję się na blond, bo mam to szczęście i blondynka jestem od urodzę ia ale ciemną i włoski rozjaśnianie :-) Z reszta .. dowidzenia :-) ls

Gość gość
Mi sie podoba nowy kolor tej laski Pink Rock, tylko ona ma krotkie wlosy. Ale kolor sliczny.

Gość gość
14:22 to tak jak myślałam, została mi farba ! :(

Gość gość
ciemną na pewno,blondynką nie koniecznie i lepiej nic nie rozjaśniaj,pozostań naturalna

Gość gość
https://www.google.ie/search?q=szwarckopf+farba+do+włosów&client=tablet-android-lenovo&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwigte7fntnVAhXmK8AKHR0bBD0Q_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=S4FNNX8UHBVktM: farbe mialam chyba ta, ale zawsze wychodzi ciut ciemniejszy na wlosach. W kazdym razie z tej serii i prawie wcale nie smierdzi jak inne podczas farbowania ;). A po nakladaniu np. Marionu czy plukanki uzyj sobie dobrego olejku na wlosy, odzywki itp. Pozdrawiam I powodzenia zycze !!!

Gość gość
14:22 już skończyłaś ? To pocałuj mnie w dupę i dowidzenia. 14:33 dziękuje :-)

Gość gość
Najlepsze to sloneczne refleksy

Gość gość
Jak farba, to tylko u profesjonalisty - jajuż miałam katastrofę na głowie i za nic nie chciałabym jej powtórzyć. teraz regularnie chodzę do Gnatyshyn i pani Marleny - zawsze mogę liczyć na jej umiejętności :)

Gość julkajuljak
z rozjaśnianiem trzeba uważać. ja kupuję tylko sprawdzony rozjaśniacz i ochronne mleczko hmilk z organicznewlosy.pl :) i jak tak rozjaśniam to nie mam problemu z przepalonymi włosami

Gość gość
Próbowałam sama rozjaśnić włosy z takiego mysiego na ładny blond, ale wyszło mi żółtko na głowie. Na szczęście fryzjerka mi to poprawiła, miała takie specjalne koło do koloryzacji z lefed, kolor wyszedł równomierny no i chłodny, co chciałam uzyskać