Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie idealizowanie bachorów!!!

Polecane posty

Gość gość

I ci głupi rodzice którzy widzą same pozytywy w swoich dzieciorach zamiast spojrzeć prawdzie w oczy i zobaczyć ze ich dzieci są: głupie, śmierdzące, brudne, nieuzdolnione, koszmarnie ubrane i do bólu brzydkie!!! Nienawidzę jak ci głupi rodzice opowiadają historie o tych swoich jeszcze głupszych bachorach!

Gość gość
Wczoraj jakieś dzieciaki za mną szly i darły się na całą ulicę. Rodzice nic. Tak, to jest takie urocze, że nie mogę wytrzymać!

Gość gość
Lubie takie tematy będzie ciekawie he he he.:-D

Gość gość
Mnie też, cholera jasna. Zachwyty nad kupą, ja j.bię.

Gość gość
Bachory są głupie! :-(

Gość gość
Ja także nienawidzę tematów o dzieciach fuj!

Gość gość
Dzieci są obrzydliwe.

Gość gość
Ja to się zachwycam moja piękna żoną a nie jakimiś cudzym bachorami.

Gość gość
Jak ja was rozumiem. :'(

Gość gość
Ja tez nie cierpię słuchać tematów o dzieciorach które obchodzą mnie tyle co wczorajszy obiad.

Gość gość
Wczoraj taki jeden gówniak u nas był po prostu masakra! Ma 2 lata a był normalnie wszędzie! Na szafie pod łóżkiem na żyrandolu do tego wszystko niszczył dotykał brudził slinil srał i cały czas się darł!

Gość gość
w sklepie spotkałam babę w ciąży która miała małe dziecko siedzące we wózku sklepowym, mówiła do niego na cały głos żeby cały sklep zaangażować w życie jej dziecka.Komentowała klientów sklepu typu - o ta pani tu stoi i wybiera serek widzisz Dżesiko?!!, powiedz pani jaki ty serek lubisz :O Jedna klientka az oczami wywróciła co to sie z matek teraz zrobiło, ja uciekałam od tej matki żeby mnie nie angażowała w swoje towarzystwo.Debilka i kretynka :O Sklep to nie prywatne przedszkole tępe matki święte krowy :O Myśla że jak maja małe bachory to cały świat sie nimi zachwyca :O

Gość gość
Po co komu dzieci? Utrzymywać i spędzać każdy wolny czas, zamiast cieszyć się i korzystać z życia. Skupić się na ukochanej drugiej połówce

Gość gość
Ja tez nie lubie cudzych bekartow;). Podobno najlepsze sa swoje ;), no ale nie kazdy ma czas i ochote i pieniadze na swego bachora ;)

Gość gość
Myślisz, ze jak ty byłaś rozwrzeszczanym i śmierdzącym bachorem to wszystkie dzieci takie są, sfrustrowana kretynko? :D:D:D Ja nawet pamiętam że byłam niesamowicie spokojnym dzieckiem, aż za spokojnym.

Gość gość
Hahahahs

Gość gość
Jak ktos nie ma swoich to obce dzieci irytują, znam takie ktore ni moga miec dzieci to wyzywaja dzieci obcych, to frustracja

Gość gość
90% postów plujących jadem należy do autorki

Gość gość
Ja nie mam bo nie chce a mnie wkurzaja brat przyjeżdża ze swoja corka 3 lata i od kilku dni nie ma spokoju to maly diabel. Za to moja mlodsza o 13 lat siostra byla grzeczna do takich grzecznych nic nie mam

Gość gość
Autorka napewno nie moze miec dzieci to pluje jadem

Gość gość
Śmieszni jesteście, nie lubicie fanatyków dzieci, a sami jesteście fanatykami od nielubienia fanatyków dzieci. Gorsze jest nielubienie tych co lubią dzieci, bo oni chociaż kochają, co nie jest naganne, a wy nienawidzicie, co jest złe. Swoją drogą, co komu do tego kto co i komu opowiada o swoich dzieciach, przecież nikt nikogo nie zmusza do słuchania tego ani w ogóle do kontaktów z rodzicami.

Gość gość
Bachory są głupie! :-(

Gość gość
Ludzie sa podli

Gość gość
No właśnie mnie zmusza sie do kontaktu jak brat sobie przywozi coreczke do wspólnego mieszkania

Gość gość
Ja autorką nie jestem tylko autorem barany ciemne! Gdzie było napisane ze jestem babą matoły! No gdzie?!

Gość gość
Twoja wina bo skoro nie określiłeś swojej pułci to nie niej pretensji ze mysla ze to baba wymyslila temat, przewaznie baby nienwidza dzieci baranie

Gość gość
Wiekszosc ludzi co lubi bachory udaje ze je lubi bo ich nie chcieli ale wpadli.

Gość gość
Szkoda, że Wasze matki tak o Was nie myślały. Cieszyły się z każdego Waszego postępu. Nowego pomysłu. Wypowiedzianego słowa. Przykre, że świat zmierza w chorym kierunku. Nigdy tego nie zrozumiem. Nie lubisz nie swoich dzieci? Ok. Nie musisz. Zachowaj komentarze dla siebie. Trochę kultury.

Gość gość
No właśnie nie kazdy ma.kochajaca matke, ja nie bardzo.