Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szosty zmysl?

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie ze od dluzszego czasu przytrafiaja mi sie dziwne sytulacje. Czesto jak przechodze obok jakiegos miejsca mam dziwne przeczucie tak jakby cos sie tam wydarzylo. Ostatnio przechodzilam obok budynku i dostalam nagle okropnego przeczucia tak jakby cos zlego sie tam wydarzylo. Poczulam slowa sex i krew, poczulam tego zapach. Postanowilam wpisac nazwe ulicy w artykulach i ku mojemu zaskoczeniu byl to budynek zamieszkaly przez prostytutki i dilerow narkotykow i doszlo tam kiedys do morderstwa. Bylam w szoku. Nastepna sytulacja przechodzilam obok wiezowca i nagle poczulam ze spadam i paniczny strach. Kiedy powiedzialam o tym mojej kolezance ktora tam kiedys mieszkala ona opowiedziala mi o chlopcu ktory przechodzil z jednego balkonu na drugi i spadl z 12 pietra. Mialam tez kilka snow ktore sie sprawdzily. Dokladnie stalo sie to co w mojim snie... i ostatnio poznalam nowego chlopaka, nir znalam jego nazwiska ale kiedy polozylam sie do lozka i zamknelam oczy pomyslalam o nim i poczulam slowo red caly czas widzialam przed oczami slowo red. Jego nazwisko to redgrave... nie wiem co oznaczaja moje przeczucia... bardzo dziwne... chcialabym sprobowac je rozwijac ale nie wiem jak? Ktos moze mi doradzic czy jest jakis sposob na to zeby jakos sie zaglebic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować