Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ze wsi to widać

w miastach panuje pogląd że na wsi każdy o wszystkich wszystko wie ciagle plotki

Polecane posty

itp itd i że jak ktoś nie chodzi do kościoła to jest zbluzgany i obrzucony błotem nie wiem miastowi kto wam takich bzdur nagadał nie powielajcie tych plot akurat to nie jest prawda zaraz wam to wyjaśnie

kto wam takich bzdur nagadał akurat całe życie mieszkam na wsi takiej około 250-300 mieszkańców i co jeszcze w ciągu mojego życia nikt mnie nie obgadał ani mojej rodziny nie chodze do koscioła jak większość moich rówieśnikow i nikomu to nie przeszkadza piszecie że na wsi wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą ... niby skąd mają coś o mnie wiedzieć oprócz tego jak mam na nazwisko czy imie choć nie zawsze skoro z wiekszoscią osób nawet nie rozmawiam myślicie że na wsi kazdy plotkuje tak? to jestescie w błedzie większej bzdury nie słyszałem ...

Gość gość
wiocha to wiocha,a wyjaśnienia zostaw dla siebie

Gość gość
Taak...k*wa to dziwne.Ja z dużego miasta przeprowadziłam się na wiochę.i już mnie znają i obmawiają sąsiedzi choć nic im nie zrobiłam.prawda to,że tak jest

u mnie większość osób ze soba nie rozmawia nawet sie nie spotykają chyba że z najblizszymi sąsiadami to niby skad mam wiedzieć cos o nich ??? ja wiekszość osób starszych ode mnie np emerytów rencistów czy dzieci chodzące w mojej wsi do przedszkola i podstawówki znam tylko z widzenia wiem gdzie mieszkają itd ale nie znam ich imion nie wiem ile mają lat i gdzie ich rodzice pracują itd

Gość jestem ze wsi to widaćb
14:36 poje/bo/zd/zi/ro sześć co ty za bzdu(z milion)ry piszesz co ? mieszkam na wsi całe ży-cie i to co piszesz to bzd-ura jakoś u mnie nikt nic o mnie nie wie nikt mnie nie obgaduje nikt na mnie nie bluzga nikt mnie nie wytyka palcami dobrze wiesz że to co piszesz to bzdura jakos mieszkam na wsi od urodzenia i chyba lepiej wiem ty goofno wiesz o wsi

14:36 niby jak maja cie obmawiać i coś o tobie zdziro wiedzieć jak np z nimi sie nie spotykasz to co maja wiedzieć su-ko? dobrze wiesz że tak szmato nie jest co piszesz co wielka dama ze śmierdzacego miasta sie znalazła co robi wszystko by oczernić wieś

Gość gość
Namysłów leki ty brał? A?