Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

posypało mi sie zycie proszę o radę hmm socjalną ...

Polecane posty

Gość gość
Czesć ,nie było to prowo,ja po prostu dużo pracuję i mało siedze na necie bo musze spedzac czas na dogadzaniu ojcu tzn on przyjezdza i moralizuje,tyranizuje,dogadzanie w sensie polepszaniu jego samopoczucia kosztem mojej osoby żeby ktos nie myślał o podtekscie seksualnym,bo tego nigdy nie było. Prawnik w UM dopiero pazdziernik,zapisałam się. Mops w ogóle jakiś kosmos "ma pani dwie ręce dwie nogi,dzieci nie ma,mieszkać gdzie ma,o co chodzi kurffa?" Komunalne jak myślałam meldunek minimum 5 lat przed złozeniem wniosku na terenie gminy poza tym pan powiedział szczerze że nie ma szans,pierszeństwo maja eksmitowani i rodziny z dziećmi.Socjalne meldunek niepotrzebny ale tez bez szans bo na 1000 wniosków jest 50 mieszkań ,a wniosków rodzin z dziećmi jest 80% .rozmawiałam w UM ,pan współczujący ,radzi uciekać za granice. Nie pytałam tylko o pokoje u starszych pań,jakos mam stresa ze to nie przejdzie bo pies i pustka w dowodzie....ale się przełamie. Dostałam w środę słuzbowego lapka i nowego smartfona,nie zeby kręciły mnie gadżety,ale to jest takie budujace że chociaż w pracy mnie doceniają.

Gość gośćaa
W Krakowie , Wadowicach , Oświęcimiu przyjmują darmowi prawnicy z kancelarii Actio. z jakiego województwa jesteś ?

Gość gość
podkarpackie

Gość gość
Przestań dawać kase ojcu. Postaw się twardo. Zmień zamki a jak przyjdzie wezwij policję. Na początku będzie ciężko ale zobaczy ze się nie dajesz to sam zmięknie. Miałam nie ojca ale faceta który mnie tak traktował. Kiedy się postawiłam pierwszy raz to była sytuacja ze powiedziałam ze pójdę do pracy on się nie zgodził a ja ubrałam się i wyszłam nie zamknął nawet przede mna drzwi bo był przekonany na milion % ze nie wyjde z domu bez jego zgody. Wyszłam twardo na spokojnie. A potem dyla na autobus żeby mnie nie dogonił. I z każda sytuacja kiedy zaczęłam się stawiać i nie słuchać był w takim szoku ze jest bezradny ze zaczęło dochodzić do rękoczynów. Uderzył mnie raz ale to był odruch bałam się jak cholera ale mu oddałam . Przy każdej kolejnej awanturze mówiłam mu ze go nie kocham ze ma w********ac z domu ze go nie nawidze i ze skończyły się jego rządy raz na zawsze. Może mnie zabić albo sama się zabije bo wole to niż być jego podwładna. Rok czasu zajęło zanim zrozumiał ze to koniec i sie naprawdę wyprowadził. Przez ten rok nie raz mnie dusił wyrzucił z domu zima w samych skarpetkach i piżamie. Poprostu wziął mnie za fraki wystawił na zewnątrz i zamkną drzwi przed nosem. Dodam jeszcze ze na to patrzyła 2 letnia corka. Autorko musi nabrać siły mnóstwo siły zacisnąć zęby bo to nie będzie walka łatwa ale uda się w końcu twój ojciec zobaczy ze nic nie zdziała. Idz do opieki społecznej, jeżeli ojciec cię eksmituje to przygarną cię gdzieś. Porozmawiaj z szefem może w takim wypadku pOzwoli ci nocować w biurze wiem ze to upokorzenie i życzę ci jak najlepiej ale musisz to przetrwać im szybciej zaczniesz działać tym szybciej będziesz miała to za sobą. Ja to piekło które przeszłam w spominam nie raz i jeszcze nie raz płacze ale to już są łzy szczescia ze to wszystko jest za mna. Dzis mam męża a corka siostrę. Mamy piękny mały domek i prawdziwa szczęśliwa rodzine. Życzę ci powodzenia. Jeżeli chcesz wsparcia psychicznego podaj meila. Pozdrawiam

Gość gość
Nie wiem jak z obowiązkiem meldunku bo Duda przełożył chyba zniesienie na przyszły rok, ale w nowych dowodach nie ma adresu...

Gość gość
To powyżej autorko to dobry pomysł i ogłoszenie niezłe ale w Wawie , trochę daleko od ciebie .

Gość gość
taa już widzę jak jakaś babcia przyjmuje z otwartymi ramionami dziewczynę z psem,jedyna opcja to oddać psa do schroniska albo poszukać mu nowego domu.

Gość gość
właśnie,niepotrzebnie autorka brała tego psa,lubię zwierzaki,ale wiem jaki to kłopot.Chociaż z drugiej strony taki pies być może pomaga autorce jakoś trzymać się w pionie.

Gość gość
jeny, masz nienormalnego ojca :o On c***aprze psychike.