Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANKO DO KOBIET

Polecane posty

Gość gość

Na jaka wiadomosc odposujecie czy tez byscie odpisaly na facebook-u czy np na badoo?

Gość gość
na wiadomość która by mnie zaintrygowała

Gość gość
Hej co tam ? Hej fajnego masz pieska Hej masz piekne usmiech Przegladalem twoj profil i robidz ladne zdj. Widze, ze mamy podobna psaje. Moze pogadamy o tym. A moze na jakas inna wiadomosc?

Gość gość
gość dziś Hej co tam ? - takie pytanka to polglowki zadaja

Gość gość
o moj Boze jakie slabe, zeby pytac na forum co napisac do dziewczyny zeby odpisala:O idz sie dziecko zapytaj mamy

Gość gość
Gosc 15.56 zgadzam sie. Ale czesto jest zadawane wiec jest w mojej przykladowej liscie

Gość gość
Hej co tam? Dobrze a u ciebie? U mnie też, co robisz? A nic szczególnego, nudzę się a ty? Oglądam telewizję I na tym sie ZAWSZE kończy rozmowa więc lepiej nie zaczynaj tak rozmowy

Gość gość
Gosc 15.57 nie pytam co napisac tylko tak z ciekawosci. Bo niby dziewczyna odp jesli wiadomosc ja zaintryguje ale czy aby napewno odp? Dlatego sie zastanawiam co sprawia, ze odp

Gość gość
Gość 15.57, Skoro dla ciebie to takie stwierdzam, że dla ciebie to przyszcz zbajerować laske na fb więc może powiedz jak to się robi?

Gość gość
Jeszcze kilka lat temu chętnie pisałam z facetami na fb i powiem ci że nie odpisywałam na hej co tam bo to do niczego nie prowadzi, lepiej jakbyś zobaczył jej zdjęcia i o tym coś napisał np. fajny kot jak sie nazywa też takiego miałem blablabla albo ooo byłaś tu i tu też tam byłem i było tak i tak albo widziałaś to i to. Na mnie to działało ;)

Gość gość
Gosc 16.13 ale kazdemu odp jesli napisal cos wiecej jak podalas w przykladach niz tylko hej co tam?

Gość gość
No ok ale co dziewczyna ma odp jak dostanie wiadomosc Hej bardzo podoba mie twoje zdj profilowe. Jest mega. Przyciga wzrok. Przeczyta wiadomosc i tyle

Gość gość
Co innego jak jestes z ta dziewczyna np na ,,CZESC" gdy sie mijacie . Wtedy jest latwiej o cos zagadac, a jesli sie nie znacie to duze prawdopodobienstwo ze nie odp

Gość gość
Ja mialem taka sytuacje. Napisalrm, ze ma fajnego kota. Ona odp i tak gadalismy o tym jej zwierzaku . Jak zazpytalem czy powie mi cos o sobie to mnie zablomowala i koniec pisania

Gość gość
Ja mialem taka sytuacje. Pewna dziewczyna mnie zaczepila wiec ja odpowiedzialem na jej zaczepke. Napisalrm, ze ma fajnego kota. Ona odp i tak gadalismy o tym jej zwierzaku . Jak zazpytalem czy powie mi cos o sobie to mnie zablomowala i koniec pisania

Gość gość
bo to bylo przerazajace z tym kotem XD na badoo plusy masz takie, ze ktos jak ma tam konto to CHCE kogos poznac, wiec nawet na zwykle przywitanie ci chocby odpisze, na facebooku tak nie jest. Szukaj rzeczy ktore was lacza to zawsze mozecie o czyms porozmawiac.

Gość gość
Zapytaj o cos co dostrzegasz na zdjeciu np jak ma zdjecie nad jeziorem to zapytaj co to za jezioro a jeśli z plaży to gdzie sie opalala

Gość gość
powiedz otwarcie, ze ci sie spodobala, przejrzałeś jej profil i zobaczyłeś jakąś rzecz ktora tez lubisz i ze chcialbys ja lepiej poznac. Jak ma ci sprzedac buta na morde to i tak to zrobi a nie bedziesz strugal pajaca i udawal zainteresowanego jej kotem, jego o***tem czy jeziorem do ktorego kazdy leje. I nie pisz jak ostatni kretyn CB, SB bo to jest odpychajace, pisza tak mlotki i ludzie niezainteresowani rozmowca.

Gość gość
Ja bym nie napisal do dziewczyny na fb takiej glupoty na temat jeziora czy cos tam bo warpue ze odp. Chyba , ze to jakas kumpela to co innego

Gość gość
Napisz cokolwiek. Jak jej sie spodobasz to odpisze na kazda wiadomosc . Proste

Hej masz piekne usmiech Przegladalem twoj profil i robidz ladne zdj. Widze, ze mamy podobna psaje. Moze pogadamy o tym. x hahahah te są ciekawe :classic_cool:

Gość gość
Gosc 10.12 dobre dobre