Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyszłam na idiotke? Napiszcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu spotykalam sie z facetem, niestety sie rozstalismy z pewnych przyczyn. Tzn. to ja z ni zerwalam z jego przyczyny. Ale od jakiegos miesiaca on znow zaczal sie ze mna kontaktowac, prosic zebym wrocila. Dotad odpowiadalam, ze nie wiem, ale ostatnio juz mowilam ze byc moze tak, ze to przemysle. Ale coraz bardziej sie do siebie zblizalismy. Sa tez smsy z erotycznymi aluzjami, on je wysyla, choc nie tylko takie ale tez. I ostatnio mnie prosil o jakies ertyczne zdjecia. Wczoraj wieczorem do niego napisalam , ze mu takie wysle jak bede brala kapiel, a on ze czeka z niecierpliwoscia i do wieczora. No i wieczorem okolo 23 mu je wyslalam takie bardzo, bardzo odwazne, a on... juz nie odpisal, nie wiem czy spal. Zdjecia byly ladne poza tym widzial mnie juz nago nie raz przed rozstaniem. Tylko dlaczego o nie odpisal:( Powiedzcie, glupio to wyszlo? Bo czuje sie trce jak idiotka Aha i juz przed rostaniem niera wysylalismy sobie pobne zdjecia

Gość gość
Wysyłanie erotycznych zdjęć? :O Co wy z gimnazjum się urwaliście? :D Potraktował cię jak szmatę, tyle. Ty siebie zresztą też.

Gość gość
Napisz mu co myślisz jeśli sie mylisz to ci odpiszsme i pewnie przeprosi że wcześniej nic nie piszał a jak nie to chociaż mu nawtykasz

Gość gość
Bo on sam o te zdjecia prosil, a poza tym wczesniej takie sobie wysylalismy... Nie chce mu robic wyrzutow bo niby o co, to by bylo smieszne bo pewnie powie, ze zasnal, albo sie kapal. tak tez moglo byc bo on dzisiaj normalnie pracuje. Ale mimo wszystko czuje sie teraz dziwnie...

Gość gość
tylko po co mu wysylalas skoro jeszcze nie wrociliscie? bo w tym momencie głupio wyszlo...

Gość gość
Universum- zalozylam dzisiaj taki drugi na uczuciowym bo chcailam poznac wiecej opinii, a co Tobie do tego?

Gość gość
Jesteś dorosła, on też, zrobiłaś, wysłałaś i tyle po co to teraz roztrząsać.

Gość gość
A bo teraz jakos glupio sie z tym czuje...Mysle teraz ,ze moze niepotrzebnie tak zrobilam mimo, ze sam prosil. Mysle, ze nie odczytal wczoraj smsa, albo odczytal go pozno, ale mimo wszystko teraz mi glupio i tyle. No ale masz racje, nie bede juz tego roztrzasac, tylko pewnie bede sie za to glupio czuc

Gość gość
Ha ha, przecież to nie on, ktoś się pod niego podszył. No to niebawem ukażą się na portalu z podpisem "amateur from Poland". Już niecierpliwie czekam.

Gość gość
Czy wyszłam na idiotke? Wyszłas na dzifke której gołe zdjęcia będą krążyć w necie, dopiero wtedy będziesz się głupio czuła. Ja piertole, aż takie tępe są dzisiaj dziewuchy?, ręce opadają jak się czyta takie pustaczki.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, ale każdemu się zdarza zrobić coś głupiego. Stało się i już, zajmij czyms innym myslenie i nie przejmuj się. To TYLKO zdjęcie!

Gość gość
16:47 - obcej osobie bym takich zdjęć nie wysłała ale nie miałam oporów bo już sobie takie wysłaliśmy kiedyś... a nie ma zagrożenia ze ja rozpowszechni- chociaż nie sądzę żeby był do tego zdolny- bo są bez twarzy

Gość gość
Zwalił sobie konia i zasnal

Gość gość
A juz sie widzieliście na zywo ? Bzykaliscie sie juz?

Gość gość
18:11- tak sypialismy ze soba od dawna i wysylalismy sobie takie zdjecia nawzajem, ale od rozstania czyli jakichs 3 miesiecy nie

Gość gość
Dziwne ze sie nie odezwal