Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Bo kiedys zostalam skrzywdzona przez faceta ,a jeszcze inny probowal mnie zg****ic i zmusic do seksu .Trafiam ciagle na zlych facetow ,ktorzy chca mnie tylko skrzywdzic dlatego jestem sama i ich unikam ,a myslam kiedys by ktos mnie pokochal .Teraz to juz niemozliwe

Gość gość
ty mi tu o gvvałtach i innych przyjemnościach a ja myslalem że ktos ci chcial krzywde zrobić

Gość 123she
Ja mam to samo niestety:( zbyt duzo tego zlego bylo, ze nie wiem czy sie kiedykolwiek cos u mnie zmieni. Dwa razy udalo mi sie uciec ale raz mi ktos cos dosypal i sznasy nie mialam sie obronic.

Gość gość
A po co się miałaś bronić? Trzeba było nadstawić ci/pkę i ru/chać się ile wlezie.

Gość gość
Jeden facet zmusil mnie do seksu zaszlam w ciaze ,usunelam. Kolejny rozrywal na mnie ubrania,chcial zg****ic a inni namawiali na seks .Mam dosyc ,juz nigdy nikogo nie poznam.

Gość gość
ja nigdy nie bylam w zwiazku, nie uprawialam seksu, ale 2 razy zdarzylo mi sie, ze mezczyzna probowal mnie zmusic do seksu. Typowe leszcze na imprezie, co ja nie lecialam i nie dawalam zadnego znaku ku temu, ale ci sie rzucali z lapami, jezykami, balam sie ze przez ich oblesne jezory cos zlapalam. Niby siedzialam jak potulna owieczka, ok, balam sie, ze mi cos zrobia jak nie bede w miare mila. Udalo mi sie wyrwac, ale trauma i wstret do mezczyzn zostaly.

Gość gość
nadstawiac i bzykac sie ile wlezie, aha, bardzo fajnie jest byc traktowana wylacznie jak przedmiot do ulzenia sobie. W takich momentach ci mezczyzni wydawali mi sie tacy obrzydliwi, aseksualni, ze po prostu nie moglam i zwialam. Jeden z nich potem gadal, ze mnie mial w lozku, ze przelecial, popisywal sie przed kolezkami. Jeden wielki niesmak.

Gość gość
17;21Normalnych nie ma ,albo sa zajeci a ci wolni to bzykacze, co chca zg****ic i w******* kogos bez mydla, bo sa jebusiami.

Gość gość
17:20 dziewice mają niezlą fantazje , no cóż głodnemu chleb na mysli :P

Gość gość
Faceci to bezuczuciowe istoty, myslace tylko swoim obrzydliwym żylastym przyrodzeniem :O fuj

Gość 123she
Patrzac na niektore komentarze to stwierdzam, ze swiat na psy schodzi...

Gość gość
taa glodnemu chleb na mysli dowal mi jeszcze. Przez jakis czas nie mialam okresu bo mnie to tak zdolowalo, koszmary po ktorych wymiotowalam. Z zadnym mezczyzna sie nie umowie. No bo sobie moze tak wyciagnac lapy i wziac wszystko co chce pod przymusem.

Gość gość
Sa tez normalni. Ja na imprezy wole nie chodzic, bo tam nie ma normalnych mezczyzn, ale np. w szkole, pracy.

Gość gość
najlepsi sa ci, co "nie" uwazaja za gre wstepna, ze kobiety mowia to, zeby ich skusic...

Gość 123she
Ja bylam wtedy prawie jescze dzieckiem nawet nie bylam jeszcze zainteresowana plcia przeciwna. Boje sie, ze juz mi uraz na cale zycie zostanie. Nigdy nikomu niczego nie zazdroscilam a ostatnio zaczelam zazdroscic ludziom, ktorzy nie mieli takich przejsc i dla nich to mile jak sie komus podobaja, ktos sie nimi interesuje ja juz tak chyba nie potrafie:(

Gość gość
ja tez tak mam, jak sie komus podobam to od razu czuje zagrozenie, moze mezczyzna mily, ale widze w nim zle intencje, ze jest silniejszy, moze zrobic co chce i sama nie wiem co ma w glowie tak naprawde

Gość gość
do tego rodzice i kolezanki mi truja kiedy znajde chlopaka ehe powodzenia dla mnie z tym strachem. Tak w ogole to chcialabym sie z tym komus wygadac, zeby ktos tego nie kwestionowal, nie usprawiedliwial tych mezczyzn, nie robil ze mnie jakiejs dupodajki, naiwnej mimozy. Boli mnie to nadal.

Gość 123she
Do gosc Tak naprawde to tylko osoby, ktore przeszly cos podobnego sa w stanie cie zrozumiec. Ludzie, ktorych nic takiego nie spotkalo maja tendencje do szukania winy gdzies po obu stronach, taka beznadziejna ludzka mentalnosc... a prawda jest taka, ze nikt nie ma prawa cie tknac bez twojej zgody nawet jakbys bez ubrania po ulicy chodzila.

Gość 123she
Ja sobie dopiero niedawno uswiadomilam, ze dlatego wszystkich splawiam, bo sie boje i zapisalam sie na terapie do psychoterapeutki, bo stwierdzialm, ze sama nic nie zmienie. Babeczka mowi, ze da sie z tego wyjsc, jak sie przezyje traume to zostaje rana na psychice, ktora trzeba wyleczyc. Takze moze tez pomysl o jakiejs terapii.

Gość gość
Mige byc twoim chlopak chcesz

Gość gość
brzydkie jestescie i szukacie usprawiedliwienia dla swojej beznadzieji przez eyparcie że to niby wy nie chcecie mezczyzn.A tak naprawde to nikt nie chce was.

Gość gość
Zostan lesbijka

Gość gość
Masz sie oddac mezczyzna jak chca cie zg****ic

Gość 123she
Szkoda sie wypowiadac na tym forum, bo tu dno totalne tylko sie czlowiek zdenerwuje. Po facetach, ktorzy sie tu wypowiedzieli widac zero empatii czy jakichkolwiek ludzkich odruchow, ja sie nie dziwie czemu takich chamow i prostakow zadna nie chce.

Gość gość
Szmato nie podoba sie to cie dorwe i zerrzne

Gość 123she
Idz spac, bo juz dawno po wieczorynce i mama bedzie na ciebie krzyczec