Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu te wszystkie nastolatki są ubrane na jedno kopyto?

Polecane posty

Gość gość

Ja pitole każda ale to każda wygląda mniej więcej tak: Zestaw nr.1: crop top, szorty odsłaniające tyłek, vansy Zestaw nr2: jakaś zwykła bluzka z sieciówki, rurki z dziurami, vansy lub adidasy Zestaw nr3: jakaś męska za duża bluza, rurki z dziurami, vansy lub adidasy Oczywiście do tego makijaż: brwi na pół czoła, pół opakowania rozświetlacza, matowy cień + kreski i oczywiście najważniejsze usta ala Kim Kardashian wary obciągary wyjechane z 5cm poza linie ust matową szminką nude Aha no i jeszcze szpony bo paznokciami tego nie można nazwać zrobione u kosmetyczki. Jedyne dziewczyny które tak nie wyglądają to grube, zapuszczone paszczury którym sie nic nie chce :o

Gość gość
haha niestety tak jest... Wpływ instagrama. Za parę lat zmądrzeją (mam nadzieję).

Gość gość
Już nie pamiętam, kiedy widziałam naturalną, dziewczęcą nastolatkę zamiast klonu Cary Delevigne czy innych Kardashian.

Gość asiutka    1999
Nie każda. Co do tych zestawów, to vansy, adidasy albo trampki są wygodne na co dzień. Nie będą przecież chodziły w szpilkach. Wiele osób chłopaków też nie chce się wyróżniać strojem z uwagi na komentarze otoczenia nie zawsze pozytywne

Gość asiutka    1999
gość dziś Przesadzasz z tymi klonami.

Gość gość
Naoglądają się tych celebrytek ze Stanów i jedna małpuje po drugiej, najlepiej jeszcze jak mówią że one nie podążają za modą i mają swój styl :D

Gość gość
17:33 między szpilkami a trampkami jest cała gama innego obuwia. np. sandały płaskie, albo trzewiczki, balerinki. Do stylu trzeba dopisać długie do pasa, luźno puszczone włosy.

Gość gość
Bo to pustaki

Gość asiutka    1999
Wiem, że jest cała gama, ja sandałów nigdy nie lubiłam, balerinki kiedyś miałam. Zdecydowanie najczęściej chodzę w spódniczkach, szorty czasami. Tak jak pisałam wcześniej często wynika to z obawy o reakcje otoczenia i komentarze, w tym negatywne. Jakbyś nie wiedział, że niektóre dziewczyny zwłaszcza w wieku nastoletnim mogą przejąć się każdą rzeczą.

Gość gość
Tu chyba kobiety piszą. To prawda, że każdy chce być akceptowany, ale jeśli akceptowany jest jeden i to mocno seksualny wizerunek, to jest chyba społeczny problem.