Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile pieniedzy dostaliscie na wesele

Polecane posty

Gość gość

temat na luzie, wiec zaczne od siebie: 23 tys. zl, mikrofalowka, telewizor, kilka kopletow poscieli, reczniki, frytownica, czajnik elektryczny, 2 ozdobne filizanki, dodatkowo swidkowie zaplacili nam stol z owocami i dekoracje naszego stolu, przy ktorym siedzielismy jako para mloda. wypisujcie :)

Gość gość
to kuźwa mam płacić za pójście na weselę, to ja pieprze, takie wesele, jeszcze jak mnie mają później obgadywać, albo na weselu usadzić tam gdzie nie mam ochoty, wolę sama wśród sowich znajomych zrobić spotkanie i sobie sama zapłacić

Gość gość
dlaczego mam wypisywac? spier//dalaj

Gość gość
Od moich rodziców samochód nowy (mercedes) i 35 tys

Gość gość
Z wesela ok 60 000, wesele na 120 osób. Środowisko dość zamożne

Gość gość
powiem inaczej - koszt wesela X pieniędzy z wesela 2X czyli wesele się zwróciło i jeszcze dostaliśmy "gratis" tyle co wydaliśmy na wesele.

Gość gość
My dostaliśmy samochód od rodziców, od chrzestnego dostałam komplet 12 zastaw obiadowych, od chrzestnej widelce noże z Gerlacha x2, od dziadków zestaw stołowy krzesła i stół(bo.chcielismy) A od rodzeństwa taki wyjazd na 3 tygodnie do Azji. 50 butelek wina, czekolad chyba że.100. I pieniędzy 95 tysięcy. Wesele na 300 osób, zamożnosc przewyższala.