Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens? Tak wyglada moj zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Jestem poltorej roku z facetem On ma 32 lata ja 20 Ma syna 12 letniego w innym miescie Nasz zwiazek wyglada tak ze na weekendy jezdzi on do rodzicow , ja na weekendach pracuje widziny sie ba tygodniu Zazwyczaj to ja do niego jezdze i wyglada to tak ze gotujemy obiad uprawiamy 5 minutowy sex a on odwraca sie i idzie spac... Na przystanek odprowadza mnie jak sie wyprosze ... Bylam z nim i jego synem na wakacjach , to zajmiwal sie tylko nim , czulam sie jak 5 kolo u wozu , w te wakacje wykupil wycieczke z synem i znajomym malzenstwem i nawet mi i tym nie powiedzial dopiero kilka dni przed wycieczka , czasem zabierze mnie do kina lub do znajomych na wodke , jednak ja czuje ze ten zwiazek jest.... Niekonstruktywny , w lozku tez bardzo slabo wazy 110 kg bez kondycji z malym penisem, ja bym chciala wyjsc czasem pobiegac W dodatku nigdy mi nie mowi o swoich planach zapisal sie na wyjazd na misje(jest zolnierzem) i dowiedzialam sie o tym od jego kolegow Co o tym sadzicie?

Gość gość
Młoda dziewczyna powinna mieć chłopaka 23-letniego a nie grubasa po przejściach, nie szanujesz się.

Gość gość
Że jest z Tobą, bo mu wygodnie, dla seksu.

Gość gość
Półtora roku a nie półtorej roku. W weekend a nie "na weekendach". W tygodniu a nie "na tygodniu" A "na przystanek jest napisane poprawnie no ale k****, wracać od faceta autobusem. Bozeeeeee niech Ci taksówkę zamówi albo odwiezie.

Gość gość
Nie stac Cie na bezdzietnego kawalera bez przejsc?

Gość milkaaaaa123456
nie dziw, jego syn musi być dla niego wazny, a pomyśl czy nie jesteś dla niego lalą pod rękę do wyjścia na wódkę, plus wg mnie zbyt duża różnica wieku, to,że Ci nie powiedział o misji to słabo ( są teraz misje :O gdzie ? ) takie rzeczy się konsultuje z ukochaną itp. po co do rodziców jeździ ? sorry,ale 32letni facet, nie zdziw się jak tam ma drugą... albo jest niedorajdą albo tak to opisałaś, ale śmierdzi na kilometr... plus co to za żołnierz bez kondycji... jak Cię traktuje na co dzien ? Żołnierze to takie chamy,że uważaj by nie zrobił sobie z Ciebie prywatnej suczki. serio mówię, nawet nie zawuażysz jak Cię sobie obkręci wokół palca... i uzalezni finansowo.