Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażynkaa92

Co dalej mam robić ?

Polecane posty

Gość Grażynkaa92

Pomożecie ? Z chłopakiem jestem 4 lata , było pięknie , były kłótnie, ale to jak w każdym związku . Chwilę dobre i złe razem . Pewnego pięknego dnia stwierdził, że on potrzebuje spokoju i nie wie co dalej będzie . Rozmawiałam z nim , lecz milczy , powodów nie podaje , tylko tyle że chce odpocząć i nie wie jak długo . Nie wiem co mam już sądzić . Chce spokoju, a tu ciągle piszę ( nie tak słodko jak zawsze ). Na pytanie czy jednak tęskni za mną albo tym podobne , odpowiedzi nie dostaje . Poradźcie proszę co mam robić , czekać czy jak ? Co on w ogóle planuje , co on myśli ? Dodam , że jednak mnie bolał fakt , że piszę do mnie a ja nie mogę się z nim zobaczyć ( bo nie widzi aktualnie sensu) wyłączyłam telefon i tak już mija 2 dzień . Czy on się jednak odezwie ? Nie , nie spotyka się z inną kobietą ... Pomóżcie, proszę :( Czekać ? ile tak można czekać ?

Gość gość
Zapomnij, facet sie zadurzyl a Ciebie trzyma po chamsku w rezerwie. Zapomnij o nim.

Gość gość
Jest was co najmniej dwie i na ten moment tamta może być "lepsza". A ciebie trzyma sobie w rezerwie, bo jak mu z innymi nie wyjdzie, to zawsze będzie można się z tobą spotkać na zasadzie "z braku laku". Weź go kopnij w dupę i nie daj mu się sobą bawić.

Gość gość
właśnie on nie ma innej ...