Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto płaci na wspólnych wakacjach?

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 4 miesięcy w związku i wkrótce wyjeżdżam z chłopakiem na wakacje. Jedziemy samochodem poza kraj. Do tej pory twierdziłam że to oczywiste że kosztami dzielimy się po połowie. Jednak koleżanki facet jej stawia wyjazd i skomentowała że to dziwne że nawet na benzynę się składamy. Bo mój facet spytał i taka delikatnie zasugerował żeby zrobić zrzutę na benzynę no i na mieście tam po połowie wszystko itp. Nie zarabia niewiadomo ile więc musi liczyć się z pieniędzmi, nie zdziwiło mnie to. Ale teraz naszły mnie wątpliwości czy to nie przesada że tak wszystko co do złotówki wylicza? Jak zaczęliśmy się spotykać to oczywiscie jakaś knajpa, czy kino to on płacił, a z czasem jak już co raz cześciej zaczelismy się spotykać to pytał czy robimy zrzutę - chyba za sama mu od razu dawałam kasę za siebie. Proszę Was o szczere opinie na ten temat..

Gość gość
Moj tez często cos stawia czy jedzenie, czy kino cos, byliśmy na wakacjach i płaciliśmy po połowie, znaczy wyniosło ponad 600 zł wiec jak dałam 300 resztę Sam zapłacił nie wyliczał mnie, a dolozylam sie tylko dlatego ze wiekszosc co tam kupowaliśmy to on płacił i zabrał wiecej pieniędzy na pobyt. Jak taj wylicza to tez nie dobrze, ale jak jednak wydaje na cos dla was oboje to ok, chyba ze wcale

Gość gość
Jak to kto, facet, takie życie

Gość gość
krasnoludki placom i chuuj