Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dojrzałych emocjonalnie facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy zaakceptowalibyście fakt, że wasza kobieta (oczywiście wcześniej, jeszcze jak z wami nie była i była wolna) spotkała się na kawę z arabem? Oraz to, że się z nim całowała i przytulała? Tylko to, nic więcej, bez seksu. Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Idiotyczne pytanie dla normalnego człowieka.

Gość gość
Dlaczego? Oczekuje konkretnej odpowiedzi

Gość dobra zmiana
dokladnei jak ktos wyzej idiotyczne pytanie mozna sie domyslic ze glupia jestes zadajac je.

Gość gość
a dlaczego pytasz? chcesz rozstania z jego inicjatywy?

Gość gość
Ale ja nie rozumiem co jest idiotycznego w moim pytaniu? Polacy to często rasiści i mają zaściankowe myślenie, dlatego pytam

Gość gość
"polacy to często wasiści" rozumiem, że w innych nacjach zdarza sie to rzadziej

Gość gość
A idźcie do diabła debile, czytać ze zrozumieniem nie umiecie? Pytanie do DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE, nie IDIOTÓW.

Gość gość
A co dojrzałego faceta może obchodzić jakaś obca baba obściskująca ciapatego? :O

Gość gość
dobra zmiana jest niedorozwinięty, wybacz mu xd

Gość dobra zmiana
Pytanie do DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE, nie IDIOTÓW. > ty nie jestestes dla dojrzalych emocjonalnie bo z emocjami masz problem za to idiota moze sie skusic i masz racje idiota zapewne bedzie rasista i bedzie sie brzydzil cie dotknac jak nawet stalas obok araba w tramwaju. oni podobno maja inna flore bakteryjna i zarazki mogly przejsc:classic_cool: jak byl z gabonu to juz w ogole.idz skocz z mostu ten jeden wieczor zmarnowal ci zycie :D

Gość gość
Durniu:D przerciez tu nie ma dojrzalych emocjonalnie facetow :PPytanie w proznie:D Ja nie jestem rasistka, ale arabow sie brzydze i boje, ale to z punktu widzenia kobiety, wiec sie nie liczy:D

Gość dobra zmiana
a co ma mi wybaczac wyjatkowo mily bylem dla niej :D

Gość dobra zmiana
przerciez tu nie ma dojrzalych emocjonalnie facetow > wypraszam sobie :D o i kobieta rasistka sie trafila :D

Gość gość
Czytajcie ludzie :O pytanie zadal facet:P

Gość dobra zmiana
skadwiesz ze facet ? przeicez facet by nie wymyslil tak debilnjego tematu i facet nie patrzy na to co powiedza kolezanki.

Gość gość
Nie jestem rasistka, ale maja sie trzymac ode mnie z daleka, chyba wyraznie to napisalam, a nie lubie sie powtarzac :P

Gość dobra zmiana
to chyba jednak element rasizmu przeciez cie nie zjedza jak przejda obok :D dlaczego mieliby cie dotykac ? mnie tam zaden arab czy arabka nigdy nie dotykala na ulicy :D kolejna nawiedzona prawicowa katoliczka ?

Gość gość
Stad wiem, ze umiem czytac, o zadnych kolezankach nie pisal. Zalozyl temat, bo sie dowiedzial, ze jego dziewczna przed nim sie spotkala i przelizala z arabem i ma dylemat czy ma sie jej brzydzic czy nie:D

Gość gość
Przechodzic sobie moga, pisalam to w kontekscie takim jaki autor sugerowal, czyli zadnych przytulanek etc.

Gość gość
A katoliczke i w dodatku prawicowa sobie wypraszam. Nic tak mnie nie odrzuca jak jakikolwiek fanatyzm, a szczegolnie religijny, wiec precz z takimi insynucjami:P

Gość dobra zmiana
, o zadnych kolezankach nie pisal> ale tyl;kmo kobieta przejmuje sie tym co mysli otoczenie. v tez chyba jestes kobieta skoro ci sie wszystko z przytulankami kojarzy jest wielki zakres czegos miedzy maja sie nie zblizac a przytulanki :D

Gość dobra zmiana
Nictak mnie nie odrzuca jak jakikolwiek fanatyzm, a szczegolnie religijny> o chociaz jedna w jednym aspekcie normalna :D dobre i to :D zabrzmialo to co napisalas na wstepie jak rasizm, przynajmniej dla mnie. izraelczycy tez cie tak odpychaja bo wiekszosci arab kojarzy sie z habibim z egiptu :D a ten z izraela to juz jest ok :D

Gość gość
A gdzie on napisal, ze sie przejmuje co mysli otoczenie:D? On sie przejmuje, ze ona cos tam miala z arabem i go odrzuca od niej:P Tak trudno przeczytac jeden post ze zrozumieniem:D?

Gość Vzbshsjajiaowoaaojxbxbxbjx
Ja bym się rozstał , ale na pożegnanie bym wydymał jeszcze w cacao !!! :-)

Gość dobra zmiana
ja nadla nie wierze ze to pisal facet i facet moze byc takli glupi :O mnie sie wydaje ze to kobieta nie wie czy sie przyzanc czy nie z drugiej storny kobieta co do zasady by sie wolala nie rpzyznac a nie miala dylematow ad. szczerosci :D

Gość dobra zmiana
no przejmuje bo przeciez gdyby tylko o niego chodzilo to by wiedzial czy sie brzydzi czy sei nie brzydzi a nie pytal an forum :D on nie wie czy sie ma brzydzic jesli to on. autorze autorko jestes facetem czy kobieta bo wazna dyskusja sie tu wywiazala o wiele wazniejsza niz jakis arab :D mow tu zaraz jaka mas zplec :D ?

Gość dobra zmiana
ja stawiam piataka ze to baba i nie wie czy sie przyznawac czy nie. dajesz piataka i sie zakladasz rasistko niewierzaca :D ? poza tym zaznaczyla ze dojrzalycyh emocjonalnei facet by tak nie dzieli.