Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dojrzałych emocjonalnie facetów

Polecane posty

Gość gość
Nic z tego nie zrozumialam o tych Izraelczykach, a w Egipcie jest wiekszosc chrzesciaj jakbys nie wiedzial. Pisalam wyraznie, ze nie jestem rasistka i tyle, a, ze mam jakie mam swoje odczucia to juz moja spraawa.

Gość dobra zmiana
izraelczyk to tez arab.w sumei to zyd glupote napisalem ale wyglada jak arab i mieszka na półwyspie arabskim :D

Gość gość
No tak:D facet to by wolal zapytac dupkow:D On mial dylemat czy z nia byc czy nie, bo moim zadniem to go od niej odrzuca i pyta facetow czy im by to nie przeszkadzalo. No, ale to moje zdanie, niech sie autor wypowie:P

Gość dobra zmiana
nie wiedzialem nie bylem nigdy w egipcie ale dzieki za info nawet na kafeterii mozna sie czegos dowiedziec ciekawego jesli po sprawdzeniu okaze sie ze masz racje :D

Gość dobra zmiana
no twoje ja mam inne ze to baba i facet by zapytal kumpli przy piwie a nie baby na forum :D statystyczny facet bo ja bym zapytal baby na forum :classic_cool:

Gość gość
Ty mnie nie musisz uswiadamiac gdzie mieszkaja arabowie:D

Gość gość
W Egipcie to bylam w czasach bezpiecznych, teraz na pewno nie pojade.

Gość dobra zmiana
widze ze ekspertka od arabow :classic_cool: i kobieta bo tylko kobieta mysli skrajnie albo niech sie nie zbliza albo jak sie zblizy to juz moze przytulac :D tak na marginesie jakie nacje moga przytulac :D ? dzielisz na kraje czy jak ? autorze autorko napisz w koncu plec bo mi sie spac chce a nie zasne bez rozstrzygniecia tego dylematu :D

Gość gość
No to moze to twoj temat:D

Gość dobra zmiana
ja slyszalem ze oni sie zawsze chcieli przytulac :D ja tam bym jechal teraz jest dobry stosunek ceny do jakosci :D tylko malo wycieczek i malo chetnych i jeszcze by sie chcieli do mnie przytulac skoro polek nie ma a ich tego nauczyly :D

Gość dobra zmiana
ja takich durnot nie pisze wypraszam sobie :O nigdy chyba nie zalozylem tematu dla jaj :O udajac kogos innego.

Gość gość
Na kraje w pewnym sensie, wiadomo jakie:D

Gość gość
Przeciez sam napisales, ze nie Ty bys zapytal bab na forum, wiec o co sie tak plujesz:D?

Gość dobra zmiana
w pewnym sensnie to nic nie rozumiem z tego co napisalas :D nie jestem kobieta pisz mi jak do faceta konkretnie a nie piszesz jak ta autorkoautor tematu cholera wie co to za gender zalozyl :O

Gość dobra zmiana
zartowalem przeciez co by mnie to obchodzilo co ktos myli :D bab bym zaptal tylko o wytlumaczeniz dania ktore powiedziala inna baba ale pewnie tez bym mial 100 wzajamnie wykluczajacych sie odpowiedzi z tlumaczeniem :D

Gość gość
Wywal " nie" ktore mi niepotrzebnie sie nadpisalo, a zrozumiesz. Pisales, ze ty bys zalozyl taki temat!

Gość gość
o tu: dobra zmiana dziś no twoje ja mam inne ze to baba i facet by zapytal kumpli przy piwie a nie baby na forum smiech.gif statystyczny facet bo ja bym zapytal baby na forum cool.gif

Gość dobra zmiana
to zart byl dlatego emotka taka a nie inna.

Gość gość
Tak jasno i zrozumiale jak ja, to tu nigdy nikt nie pisal, nie pisze i nie sadze, ze kiedykolwiek bedzie pisal:P

Gość dobra zmiana
widze wlasnei jak jasno.:D

Gość dobra zmiana
no ael chociaz jedna osoba ktorej jasno mozna okreslic plec tylko baba tak pisze i jeszcze bedzie szla w zaparte ze wszystko jest jasne jak slonce :D

Gość gość
To bylo ad. zarzutu twojego do mnie, ze to ja pisze niezrozumiale. Zrozumiales? O nicku zadnym nie wspomnialam, wiec chyba ci sie topicki popitolily:D

Gość dobra zmiana
nie popitolily tylko zel przeczytalem ze ja p;isze zrozumiale jak nikt inny i sadzilem ze to ironia odnioslem sie pozniej przez przypadek zerknalem zobaczylem ze co innego napisalas i zmienilem swoja wypowiedz :D tak wiem tak samo jak pisze czytam, juz mi ktos to kiedys mowil wiec nie musisz :D

Gość dobra zmiana
chyba jzu jestem zmeczony bo ogolnie cos dzisiaj mi nie idzie myslenie :O ale ciekawi mnie kto zalozyl ten temat i tak tu trwam jak debil :O

Gość gość
Nie sadze, ze dlatego, no, ale nie moja sprawa.

Gość dobra zmiana
co nie sadzisz ze dlatego bo nie kumam ? kurde ludzie piszcie jasniej/

Gość gość
Dobrze rozumiesz, bo odpisalam na ostatni post.

Gość dobra zmiana
ze nie dlateog nie idzie mi myslenie bo jestem zmeczony ? a skad mozesz wiedziec czy dlatego czy nie ? nadal nic nie rozumiem :O kurde na pcozatku tematu pisalas jasno a teraz nie kumam a co ci chod******azdej wypowiedzi. pisz tak czytelnie jak z tymi arabami :D

Gość gość
:O P Jasniej sie nie da:D Przecztaj swoj post, ze niby czekasz na autora tematu:D

Gość dobra zmiana
no napisalem ze jestem ciekaw do teog gadalo sie fajnie wiec nie wiem co nie tak z tym postem :O chyba jednak mam cos z mysleniem mialem maly wypadek na rowerze dzisiaj moze to przez to bo juz ktorys raz zauwazylem ze dzisiaj do mnie cos nie dociera :O dobra ide spac a ty uwazaj na arabow 🖐️ z niezapsokojona ciekawoscia mzona zyc przynajmniej bede mogl zasnac w rpzekonaniu ze to kobieta zalozyla temat a tak musialbyms ie pokajac :D milo bylo spotkac niefanatyczke religijna w dodatku nieprawicowa w swieto na kafeterii :D