Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest na sali lekarz? czy ktos moze zdiagnozowac Hosta

Polecane posty

Gość gość

bardzo ciekawy przypadek , takiego ufoluda jeszcze w zyciu nie spotkalam

Gość Mambaczarna36
Spadaj głupia trolico i hejterko od siedmiu boleści. NIE HEJTUJEMY !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
myślę, że to socjopata

Gość gość
BEZ HEJTU !

Gość gość
Host ale nikt nie hejtuje , chodzi o rzeczowa diagnoze a nie hejtowanie

Gość gość
Host , podpisuj sie po swojemu a nie- mambaczarna :) ps: twoj styl ciebie zdradza

Gość gość
Pewne cechy socjopaty ma ale nieznaczne , mysle ze on jest zwyczajnie p**********y

Gość gość
Skrajny narcyzm. On jest najmądrzeszy, lepszy od innych, tylko podli ludzie nie chcą tego przyznać i zabiegać o jego przyjaźń. I w ogóle świat jest dla niego niesprawiedliwy, bo innym życie samo się układa i wszystko dostają bez wysiłku, a Host nie. Mocno zaburzony.

Gość gość
A glupie matki niepelnosprawnych dzieci , nie chca go prosic o pomoc :o Nie potrzebuje kursow , szkolen , dyplomow bo sam w sobie jest mega madry i wszechstronnie uzdolniony a to ze roboty nie ma to wina konkurencji :) Narcyzm na 100% ale ta potrzeba bawienia sie z dziecmi , przebywania z dziecmi mnie niepokoi

Gość gość
Narcyz pedofil :)

Gość Host
@gość 2017.08.16 autorko,dziwie się że nia ma moderacji,bo sama sobie odpisujesz. Piszesz fałsz non stop. Głupia to jest twoja matka że spłodziła taką chorą z nienawiści osobe. A żeby wątek nie utonął walisz nowe wpisy gość 2017.08.16 i myślisz że nikt nie widzi że sama odpisujesz. To samo tobisz po całym forum. Nie wiem skad w tobie tyle nienawiści do mężczyzn. Mnie niepokoi twój stan umysłu i chore omamy.Weź se urlop,zejdź z forum,dobrze ci zrobi. Ja już nie potrzebuje,a jednak mam bliską osobę która wypełni mi towarzystwo w nabliższym czasie,zamiast i raczej powrót do poprzedniego miejsca zamieszkania,gdzie samotność nie istnieje

Gość gość
Wystarczyłoby gdyby obok była jakakolwiek druga osoba,nawet bym tu nie wszedł na to durne forum. Ale nie ma. Najgorsze że muszę czekać do poniedziałku by załatwić kilka spraw. No i h.. wie co robić z tą sobotą i niedzielą ,nie wiem gdzie iść,dokąd,po co,nic nie wiem X Host to jest twj wpis z dzisiaj :) a teraz wklejam twoj wpis tez z dzisiaj:) a już nie potrzebuje,a jednak mam bliską osobę która wypełni mi towarzystwo w nabliższym czasie,zamiast i raczej powrót do poprzedniego miejsca zamieszkania,gdzie samotność nie istnieje x jesli nie widzisz sprzecznosci to ijak juz nie masz co robic w weekend to moze idz na pogotowie psychiatryczne??

Gość Host
Nie ma sprzeczności,ta osoba mieszka w innym miejscu,a ja jestem tu sam .

Gość gość
Zamieszkaj tam gdzie ta osoba, po co mieszkasz w miejscu gdzie jest ci zle. Nic cie nie trzyma , nie masz pracy, rodziny to pakuj sie i jedz tam gdzie ci bedzie dobrze