Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham kobiete która mnie olała

Polecane posty

Gość gość
No i sie okazalo kto tu jest kryptorasista, bo tylko tacy uzywaja slowa"ciapaci". Niby tacy powrawni pod publike, a w zacietrzewieniu zawsze wypluja to co naprawde mysla. Dla mnie brudas zawsze bedzie brudasem bez wzgledu na nacje, kolor skory czy wyznanie.Ktos kto podciera tylek gola reka do takich nalezy,wg mnie, wystarczy filmy poogladac, juz nie mowiac o innych rzeczach. Nie ma to nic wspolnego z rasizmem. Nikogo nie opluwam i z zadnego kraju nie wyganiam, co nie oznacza, ze musza mi sie podobac. No i te ich "latajace rece" :O Idz sie przytulic do cyca, pisiora czy tez brudnego bialego albo kolorowego ew. do wszystkich naraz skoro cie to kreci oszolomie.Bez odbioru.

Gość gość
Zaproś ją na kebaba na zgodę :O

Gość dobra zmiana
nie jestem zadnym kryptorasista, uzylem slowa potocznego ktore powinna zrozumiec kazda "rasistka". moim zdaniem o wiele lepsze niz brudas :O wlasnie tylko ten brudas mnie razil bo lubic czy nielubic kazyd moze kogo chce ale nie kazdy uzywa okreslen jak brudas.ok dzisiaj wyjasnilas do czego sie ono odnosi wczoraj nie ja odebralem to jako kolor skory. sam tez ich nie lubie.to byly dla mie zarty i droczenie sie. wczoraj sobie zartowalem dopoki nie zaczelas sledzic moich wpisow i robic przytyki. moja inwektywa byla rekacja na twoja, fajnei komus dolozyc ale jak ktos odplaca tym samym to juz nie jets tak zabawnie ? nagle poczucie humoru ci ulecialo ? odbilem pileczke tylko bo sie wtedy kapnalem kto mi doklada tylko jedna osoba ma przytyki zawsze w tym samym tonie. jako wytrawna tenisistka powinna zrozumiec moje odbicie. wczesniej nie wiedzialem z kim rozmaiwam a i rozmowa byla "na poziomie" dopiero na koncu jak zawsze musialas wbic szpileczke bez ktorej nie bylabys soba. jaka akcja taka reakcja nie widze powodu aby ciagle miec dla ciebei taryfe ulgowa ty bys dla mnie nigdy nie miala. i tak cie traktuje znacznie lepiej niz zaslugujesz. wez cos na uspokojenie bo byle bzdura cie wyprowadza z rownowagi, szkdoa ze swoich zartow na takim samym poziomie nie widzisz, zmien okulary moze dostrzezesz co sama piszesz. z tego co napisalas na koncu dzisiaj przynajmniej jedno mozesz odniesc tez do siebie ale nie bede wyciagal cytatow, nastepnym razem jak mi cos zarzucisz to popatrz na siebei czy oby nie ma analogi. nie wiem skad tyle zlosci i frustracji w tobie :O az sam sie dziwie co sie z toba stalo i przecieram oczy ze zdumeinia juz przynajmniej drugi czy trzeci raz jak widze co napisalas. teraz widze w czasie rzeczywistym to pozwolę sobie na dygresję. kiedys bylas innym czlowiekiem ew. udawalas, co czynisz doskonale. wydaje mi sie jednak ze bylas innym. na pewno czlowiekiem teraz z tym czlowieczenstwem to u ciebie troche slabiej.