Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci kłamią co do rozmiaru penisa

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście nie wszyscy, ale xos sam opowiem. Z koleżanka weszłyśmy na chaterie, żeby zobaczyć ile jest prawdy w tym co mówią lub piszą faceci o swoim rozmiarze. Jeden wysłał nam zdjęcie, miał Max 13, serio max. Pytamy ile ma cm, napisał ze nie wie ale zmierzy. I uwaga! "No mam Ok 16-16,5". Błagam, kogo chciał oszukać XD jak na oko widsc ze mocno przeciętny. Kolejny facet, poszło zdjęcie, generalnie muszę dodać ze mam niezła linijkę w oczach i porównanie do mojego faceta Wiec mniej więcej ocenić w głowie umiem. Drugi facet w porządku, typowy 14-15, wyglądam Ok. Po pytaniu ile ma- "18" Jasne, a ja wazę 50kg jestem drobna i mam cycki jak pamela anderson XD Ostatni facet, na Oko 15 cm, odpowiada ze 17-18. I na co im takie kłamanie...

Gość gość
Oczywiście ze kłamią, większość sobie dodaje, tez to przerabiałam

Gość gość
Ja mam 12 cm . Nie wiem ile kasy im płaca za każdy centymetr ,ale mi za ogon nikt nie płaci . Wiec nie ma sensu kłamać . Każdy ogon ma około 30 cm z tym ze czesc ogona jest w środku ciała ?reszta na zewnątrz . Wszystko zalezy na tym ile jest na zewnątrz . Powiększyć można tylko operacyjnie wyciągając na zewnątrz innej metody nie ma

Gość gość
Nowy w mieście odpowiedział na mój temat, fejm d***bany XDDD

Gość gość
Nowy zapmnial dodac ze 11 to ma w zwisie:P a tak to ma normalnie ponad pół metra 😭:D:P

Gość gość
Suwmiareczko ja ci pokażę a ty zmierzysz?ok?

Gość gość
Kłamią jak cholera. Tak samo co do ilośc***artnerek z którymi seks uprawiali, też zawyżają ile mogą, na tyle że czasem samo pójście na randkę przedstawiaja potem jako kolejną zaliczoną. Kobiety znowu zaniżają ile mogą.:D

Gość gość
Ja nie kłamałem bo niby po co z moim w porywach do 15cm stukałem kilkadzieścia kobiet

Gość Teppic   No1
Też mi Amerykę w konserwie wynalazła :D Kłamią od zawsze i kłamać zawsze będą, więc naiwnym jest wierzenie jakimkolwiek takim deklaracjom bez dowodu. ;)