Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmalin

Jaki prezent na urodziny dla niego?

Polecane posty

Gość Karmalin

Cześć wszystkim. Mam ogromny problem! Nie mam pojęcia co kupić mojemu facetowi na urodziny. Będą to jego 24 urodziny i pierwsze, które spędzamy razem, jako że znamy się niedługo, bo dopiero parę miesięcy. Dlatego chcę, by był to wyjątkowy prezent. Wiem czym się interesuje. Lubi czytać książki, jest wielkim fanem piłki nożnej (jego ulubiona drużyna to Manchester United). Sam też gra w piłkę. Interesuje się pszczelarstwem, to jego pasja. Lubi samochody. Czasem gra w brydża, choć jeszcze nie jakoś dobrze i mówił, że będzie musiał się podszkolić. Pomimo tego, że miałam parę pomysłów co do prezentu wszystkie wydają mi się nijakie :( Chcę by prezent naprawdę mu się spodobał. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Iphone 7 Plus 128 GB.

Gość gość
Wszystko zależy od tego jaki masz budżet. Przykładowo, pod warunkiem że lubi gry, mógłby się ucieszyć z fify 18, teraz jest sprzedaż przedpremierowa, a potem sobie zagra. Są 3 wersje, podstawowa lub dwie premium więc 300-400 zł. Jeśli masz znacznie mniej pieniędzy to możesz kupić biografię piłkarską albo jakiś album manchesteru. Mój kiedyś dostał ode mnie biografię zlatana i nawet sama ją przeczytałam, lekka i przyjemna lektura.

Gość Karmalin
Gier komputerowych właśnie nie lubi. PSP ani Xboxa również :D Może faktycznie pomyślę o jakiejś biografii... A gdybym dodała do tego jeszcze koszulkę z jakimś napisem odnośnie pszczelarstwa? Wiem, że lubi takie koszulki, bo sam swojemu tacie na Dzień Ojca taką sprezentował. Oczywiście to byłoby jako taki humorystyczny element prezentu...

A czy nie zastanawiałaś się nad jakimś praktycznym prezentem? Myślę tu przede wszystkim o ubraniach - może jakaś elegancka koszula albo stylowa marynarka? Tego w męskiej szafie nigdy dość! A jak wiadomo mężczyźni nie lubią zakupów, więc na pewno Twój facet będzie zadowolony :) Zajrzyj koniecznie do Ombre - jesteśmy sklepem internetowym stworzonym z myślą o mężczyznach i na męskiej modzie znamy się jak mało kto! Zajrzyj, a na pewno coś wpadnie Ci w oko:) Tu jesteśmy www.ombre.pl

Gość gość
Perfumy to zawsze dobry prezent, ale oryginalny zapach, nie tam jakiś oklepany. Ja swojemu kupiłam ostatnio takie z nutą leśną, skórzaną i paczuli z https://www.zapach-orientu.pl i mój facet był bardzo zadowolony.

Gość gość
zrób mu loda, do tego nie trzeba kasy bo wystarczą chętne Twoje usta

Gość Daga22
Ja swojemu chlopakowi na uro kupilam smartwatcha- praktyczny i elegancki prezent. Sprawdz bestcena.pl tam masz elektornike w fajnych cenach.

Gość fifeczkafifunia
ja tez optuje za fifa 18, nie moge sie doczekac az sama zagram <3

Gość Kiwanna
Ja na swoje urodziny dostalam przesliczny zegarek z grawerem od JK, ale w sumie to tak uniwersalny prezent, że sprawdzi się też dla Niego ;)

Gość klaudia_ru
chcialam napisac o ps4, bo sama ostatnio kupilam w ME razem z fifa dla Mojego. ale przeczytalam, ze nie lubi gier.... gdzie ty taki ewenement i skarb wyhaczylas xD?

Gość Nati2894
A może by tak kupić rower, na pewno lubi sport, teraz są fajne promocje na https://iwobike.pl warto popatrzyć