Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mówicie o tym analu a naprawdę większość facetów tego nie lubi

Polecane posty

Gość gość
Dobra nie ma co dyskutować na te temat. Ty masz po prostu taki fetysz. Inny facet np lubi kobiece stopy i tak samo by pisał o stopach jak ty o analu i tyle. Taki fetyszysta stóp moze gardzic analem a jak kobieta pokaze mu stope to on zrobi dla niej wszystko. Tak samo z innymi fetyszami. Kazdy lubi co innego. Nie mniej jednak taki fetyszystów anala nie jest wielu.

Gość gość
gość dziś Moze ty masz fetysz bdsm? Tak troche piszesz.

Gość gość
tak to czytam i ceisze sie, ze mam normalnego chlopaka nie musi nikomu udowadaniac swojej z******tosci bo juz jest z******ty, to widac slychac i czuc, nie potrzebuje nikogo ponizac zeby poczuc sie jak prawdziwy mezczyzna, zaznaczac swoja "dominacje" jak pies oznaczajacy terytorium, stawiac jakies warunku, kasa - to dla leszczy co ich kobieta nie umie pokochac.

Gość gość
13:56 rozjebalo mnie.

Gość gość
poza tym kobieta z milosci zrobi wszystko, w pelnym milosci zwiazku, a jak jest wlasnie traktowana jak towar, prostytutka na chwile to seks jest jaki jest - kiepski, bo na co sie starac dla byle kogo?

Gość gość
Po analu fajnie sra sie :d

Gość gość
gość dziś dobrze napisane. Własnie facet pewny siebie nie musi nic udowadniac bo czuje sie mesko bez tego

Gość gość
14:06 to zdanie jest sprzeczne wewnetrznie. Jak zrobi wszystko tzn ze da sie tez tak traktowac. Tak lubię bdsm w seksie a w życiu "tradycyjny model". Możecie nie wierzyć ale jesteśmy bardzo szczęśliwym i spełniony małżeństwem na wszystkich poziomach. Sex jest z******ty i to często ona inicjuje rzeczy które wy nazwalibyscie okropnymi a w zyciu codziennym nie ma tarc bo kazdy robi swoje itd itp. I też nie muszę udowadniac jaki jestem super ale ona często mówi że chce to poczuć, czasem nawet bardzo mocno poczuć.

Gość gość
no ok to jak taki jestes to zaakceptuj, ze sa inni niz ty po co zaraz byc jakims mentorem najgorsi mentorzy na tych forach podrywu pua czy jakos tak ale ty chyba jestes na wyzszym poziomie

Gość gość
Kiedyś obiecałam mężowi anal. Biedny czekał miesiąc. Przez ten miesiąc ile rzeczy w domu zrobił taki grzeczny był. Po miesiącu powiedziałam że się boje analu. Biedactwo się prawie popłakało. Trzeba z nimi postępować jak z dziećmi.

Gość gość
nie lubie czytac o kalkulacjach meskich, wole jak mnie wydymaja bez mydla, jak opisujecie swoja filozofie i kazdy krok to ehhhhh nie obrzydzajcie mi plis

Gość gość
on 30 spadaj zboku. Wsadż kozie, będzie jeszcze ciaśniej i tajemnice zachowa, że wali ja c***a.

Gość gość
To nie ja pisałem że interesuje się seksuologia czy coś takiego. To nie ja pisałem że większość moich kolegów coś tam coś tam. Poprostu z doświadczenia wiem że ludzie co innego mówią (a szczególnie w obecności kobiet) a co innego myślą czy robią. Wiem też że faceci to zboczency prawie wszyscy. I wiem też że stwierdzenie "posiasc" kobietę skądś się wzięło. :)

Gość gość
14:14 pierwszy wpis, tu się zgadzam. kiedyś dawno temu usłyszałem od kobiety coś podobnego. Ze możesz zrobić z kobietą najobrzydliwsza rzecz ale nie opowiadaj jej o tym albo opisz to w nie obrzydliwy sposób. No ale ty jesteśmy anonimowi.

Gość gość
taa ja bede szczera lubie dominujacych mezczyzn, no ale nie lubie czuc presji, warunkow, czuc, ze on mna manipuluje , stawia warunki, z tonem mentora traktuje jak naiwna dziewczynke ktora nie wie, ze tak to juz jest na swiecie, ehh lubie widziec w mezczyznie dobro a nie kalkulacje

Gość gość
Mój nie raz nalegał na anal. Aż w końcu powiedziałam, że pozwolę jeśli najpierw on pozwoli, żebym włożyła mu wibrator do tyłka. No i od tamtej pory już o anal nie prosi :P

Gość gość
Poprostu z doświadczenia wiem że ludzie co innego mówią (a szczególnie w obecności kobiet) a co innego myślą czy robią. Wiem też że faceci to zboczency prawie wszyscy. I wiem też że stwierdzenie "posiasc" kobietę skądś się wzięło. usmiech.gif xxxx To że mówią, co innego, a co innego robią, to nie znaczy, że większość od razu lubi anal, czy że są zboczeńcami. A anal faktycznie stanowi mniejszość seksualną, już bardziej oral jest powszechniejszy niż anal.

Gość gość
mozecie sobie oszczedzic nieraz tych szczegolow jak urabiacie kobiety no bo my to potem czytamy i dziwicie sie skad feministki sie biora, ja tam wole byc faktycznie zrobiona w konia bez swiadomosci tego wszystkiego, lepiej nie wiedziec co wy sobie nieraz myslicie .. lubie mezczyzn jak nie wiem co mysla hah :D

Gość gość
14:27 i prawidłowo, niech najpierw sami sprawdza jak to jest :D

Gość gość
No ja chcialam sprawdzic jak to jest, i moze byc super, najwiekszy odlot jaki mialam w zyciu (a nie narzekam na jakisc swojego pozycia) byl wlasnie w takiej pozycji.