Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oceniacie swoje zycie ? ciezko jest?

Polecane posty

Gość gość

jak oceniacie swoje zycie ? ciezko jest?

Gość gość
Tak. Moje siostry mają jedynaków, uważają że lepiej żyją niż my i dają złote rady odnośnie wychowania i życia w rodzinie. Wtóruje im nasza matka po nieudanym małżeństwie. Nie wyrabiam psychicznie.

Gość gość
Oj bywa ciężko ale warto. Ogólnie jestem szczęśliwa.

Gość gość
Bardzo od urodzenia (rodzina alkoholowa, molestowanie w dzieciństwie przez braci,bieda,wszy - aż dziw,że nie odebrali mnie moim"rodzicom"), teraz w dorosłości mści się na mnie to,że miałam dobre serce i zaopiekowalam się rodzeństwem po śmierci rodziców. Nie mam meldunku, nie mam mieszkania swojego. Wyć się chce. Nie warto być dobrym dla rodziny(rodzeństwa, rodziców) nie docenia a później jeszcze zdoluja.

Gość gość
PS. a psycholog poznawszy moja historie powiedział tu cytat"musi być pani silna psychicznie , że po tym wszystkim pani się nie powiesila"

Gość gość
Myśle ze dobrze nam sie zyje. Oboje mamy prace dobra, corka chodzi do przedszkola i nie choruje, pomaga nam moja mama w odbieraniu córki z przedszkola a i czasem zostanie z nia na noc żebyśmy gdzies wyszli. Myśle ze to iz mamy swoje nowe mieszkanie, dobrą prace i zdrowe dziecko to duzo dobrego. My jesteśmy zdrowi wiec to tez wiele. Ogolnie nie ma co narzekać.