Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mali nnna

kobiety z doswiadczeniem zyciowym

Polecane posty

Gość mali nnna

Nie wierze w wielka milosc... wiadomo jak jest z ta miloscia. Rok, dwa i wszystko mija a dalej jakos zyc trzeba. No wiec jak wybieracie faceta na stale, czym sie kierujecie?

Gość gość
sercem i tak zostanie.

Gość gość
A te co nie wierza w wielka milosc?

Gość gość
tym jak się z facetem czuje, czy jest mi z nim dobrze, czy mamy o czym rozmawiać, czy jest inteligentny, jaki ma charakter, czy jest odpowiedzialny, jak sie do mnie odnosi, czy ogólnie mi sie podoba itp. U mnie jest tak ,że ja to rozumiem jako miłość, a nie same motyle i ekscytacje erotyczne

Gość gość
21.15 a jak innych traktuje to bez znaczenia?

Gość gośćlaluna
Te motyle w brzuchu,to tylko zwierzeca chguc,pozatym napewno nie ma milosci jest tylko lojalnosc,przyjazn i bezinteresowna cierpliwosc,a reszta to bzdury i wyrachowanie

Gość gość
ma znaczenie, ale nie chce mi sie wypisywać całej litanii, bo jest tego więcej- brak nałogów, higiena, zaradnosć życiowa, nawet relacje w jego rodzinie rzutują na związek

Gość gość
No dobrze, ale z jakichś powodów Twój organizm sprawił, że zakochałaś się właśnie w tym i to miało na celu rozmnożenie się z tym człowiekiem. On miał dobre geny. Taki to ma cel, a nie święty związek na całe życie.