Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wymigać od analu, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mój dotychczasowy partner jakiś czas temu zaproponował mi anal... jako, że nigdy mnie to nie pociągało, mało tego kojarzy się z czymś brutalnym i niezbyt higienicznym zaproponowałam, że owszem wyrażę na to zgodę... ale pod warunkiem, że on pierwszy sam siebie spenetruje wsadzając sobie w 4 litery takie koraliki i miał sobie wiercić kilka minut. Do końca byłam przekonana, że to nie będzie mieć miejsca. Sama wybrałam model... ku mojemu zaskoczeniu zamówił i mało tego, bez skrępowania wsadził sobie w sobotę, wiercił i się ekscytował - wyraźnie sprawiało mu to przyjemność. Teraz on chce wyegzekwować naszą niepisaną umową... A ja mam tak wielkie opory... nie wiem jak się od tego wymigać,...

Gość gość
umów trzeba dotrzymywać :P

Gość gość
hahaha, a ten twój chłop to jakiś bi chyba?

Gość gość
umowa to umowa. Trzeba było od razu, kategorycznie się nie zgadzać. Skoro mówisz, że nie sprawi Ci to przyjemności (chociaż nie wiesz, nie próbowałaś, masz tylko domysły), to zrób to po prostu dla swojego partnera, jeżeli wiesz że go to uszczęśliwi. Bo chyba zależy Ci na nim, co nie?

Gość gość
umowa to umowa. Trzeba było od razu, kategorycznie się nie zgadzać. Skoro mówisz, że nie sprawi Ci to przyjemności (chociaż nie wiesz, nie próbowałaś, masz tylko domysły), to zrób to po prostu dla swojego partnera, jeżeli wiesz że go to uszczęśliwi. Bo chyba zależy Ci na nim, co nie? xxx nie słuchaj takich szantażystów :) jeśli się nie zgodzisz to chyba chłop siłą nie będzie próbować "egzekucji" postanowień? i swoją drogą słuszna uwaga - jeśli chłop lubi "tam" majstrować co jest obrzydliwe nie robi Cię na boki z facetami?

Gość Gucio66
proponuje codziennie jesc sliwki i zapijac mlekiem powinna mu przejsc ochota :-) A tak serio nie daj sie szantazowac. Sex ma byc przyjemnościa dla obojga partnerów, a nie jednego. Jak bedzie naciskal, to gon go.

Gość gość
Mi anal nie sprawia ani przyjemności ani przykrości. Z moim byłym się zgodziłam i w czasie analu popuściłam i go wybrudziłam. Je prawie zwymiotowałam a ten się jeszcze bardziej podniecił. Te wasze rady ze śliwkami i mlekiem. Ehhh idiotki.

Gość gość
wypinaj dupsko babo

Gość gość
Jestem załamana zachowaniem facetów. Wychodzi na to że to sami zboczeńcy?

Gość gość
Tak sami zboczeńcy kochana :(

Gość gość
ty to masz problemy poczytaj trochę na ten temat pobaw się trochę korkiem analnym spróbuj 3-4 razy i dopiero potem oceniaj czy ci się podoba czy nie