Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech któraś poradzi

Polecane posty

Gość Niech któraś poradzi
Nikt się nie zna ;)

Gość gość
Poczekaj zaraz napisze:)

Gość gość
To ja; to tak - z mojego doświadczenia, jesli nie musisz, czekaj z farbowaniem. Ja zaczęłam farbować w wieku 22 lat, bo miałam coraz wiecej siwizny, a włosy ciemne. Nie byłam juz w stanie wyrwać siwych, zafarbowałam. Miałam ładny brąz, ciemniejszy. Ogólnie teraz bym wybrała jaśniejszy odcień, zamiast ciemnego brązu, bo wychodzi on prawie jak czarny. Włosy miałam zawsze mocne i swój naprawdę ładny kolor; koleżanki w szkole, mówiły, ze chciałyby włosy jak ja i pytały czy farbuje;) Z czasem, czuje jak osłabiło je farbowanie, nie robię juz po całości, tylko odrost, jak widze, ze juz za duzo siwizny. Jak złapie w kitkę, to wydaje mi sie, ze jest sporo cieńsza ta kita, niz pare lat temu:( Nie jestem za radykalna zmiana odcienia, np z ciemnego razu na Jasny blond. Sama jestem typowa zima (poczytaj o porach roku urody, typach), wiec wole mieć kolor zbliżony do mojego.

Gość gość
Z takim blondem wyglądałabym chyba głupio, Bo mam ciemna karnację, ciemne brwi. Także, daj sobie czas, jeszcze zdążysz farbować;)