Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Checolada Milka

Dziecko bardzo nisko w brzuchu

Polecane posty

Gość Checolada Milka

Cześć. Jestem w 24 tyg ciąży. Często czuję ruchy dziecka ale jakoś tak nisko, nad spojeniem lonowym. Brzuch mam, sporawy już. Czy to normalne że dziecko czuję pod nim?? Pierwsza ciąża.

Gość gość
Raczej normalne, dziś o to pytałam na wizycie

Gość gość
A wiesz jakie jest ułożenie dziecka?mój dosłownie działa rączkami na linii bikini

Gość Checolada Milka
wiem, że główka jest w "prawym dolnym rogu brzucha" a nożki koło pępka, tak na ukos leży. byłam na usg 10 dni temu i było wszystko ok, ale nie wiem, czy nie powtórzyć...

Gość gość
Dokładnie mam takie ułożenie tylko lustrzane. Możesz powtórzyć ale tak jak Ci dziś pisałam, o to pytałam na wizycie, jestem w 28 tc i też tak niziutko bardzo mnie kopie, jakby był już prawie w kanale rodnym. Po prostu tak wierci się, rusza rączkami, niektóre z nas są bardziej wrażliwe. Ja bym się nie przejmowala za bardzo jeśli było ok. Kiedy nast wizyta?

Gość gość
A długość szyjki w normie?

Gość gość
W tym tygodniu ciąży miałam podobnie teraz 35 tydzien i małego czuje juz w całym brzuchu

Gość Checolada Milka
Następna wizyta we wtorek. I może rzeczywiście jestem wrażliwa na tego typu ruch ponieważ to pierwsza ciąża a zaczęłam go czuć wcześnie bo już w 26 tyg. Długość szyjki była w normie na ost. wizycie ok 10 dni temu.