Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 28 latka ma jeszcze szansę znaleźć miłość , męża i założyć rodzinę?

Polecane posty

Gość gość

Odnoszę ze mimo tego że mam moim zdaniem 28 lat to nie tak dużo wszyscy zaczynają mnie postrzegać jako ta która nigdy nie założy rodziny . A ja bardzo chce tylko rok temu rozpadł się mój 5 letni związek i dopiero doszłam do siebie. Mam wrażenie że jestem skreślenia w tym.temacie

Gość gośćśćć
ja mam 28 lat i nawet w życiu na randce nie byłam, ty chociaż masz jakieś doświadczenia. Ale nie uważam żebym była totalnie na przegranej pozycji, myślę że jeszcze jest szansa żeby moje życie się odmieniło.

Gość gość
Ja mam 26 lat ale jestem mezczyzna. Wiem, ze nie mam szans na zwiazek. Nigdy nie bylem na randce. Nie jestem przystojniakiem, bogaty ani bad boyem

Gość gość
To nie wiek nie jest ważny tylko to co ma się w głowie.

Gość gość
gość dziś nie trzeba byś przystojniakiem itd, tylko wystarczy trochę pewności siebie i odwagi, której zapewne ci brakuje, dlatego jesteś sam.

Gość gość
wszyscy zaczynają mnie postrzegać jako ta która nigdy nie założy rodziny xxxxx mnie też tak postrzegano (38 lat), a już niedługo ślub, zdanie innych wsadź sobie głęboko w tyłek i nie przejmuj się :)

Gość gość
Masz czas tak do 40 z tym mezem i dziecmi, wiec moim zdaniem wszystko sie ulozy.

Gość gość
ty tak na powaznie pytasz tutejszych walikoni?:D spojrz na UK, USA, w jakim wieku kobiety wychodza za maz- od 30 w gore tylko w takich grajdolach jak PL jest wyscig, ktora szybciej zaklepie meskie kalesony i zrobi fasolke :O

Gość gość
Pytam poważnie . Sama jeszcze nie chce ale właśnie kiedyś bym chciała . Póki co mam inne plany . Chce wyremontować mieszkanie i dostać umowę na stałe . Inni tego nie rozumieją szczególnie rodzina ciągle pyta . Nie rodzice ale taka dalsza. A ja nie czuję żeby było za późno tylko jak tam pytają zaczynam się zastanawiać czy aby nie obudzę się za późno

Gość gość
To standardowe pytanie na rodzinnych spotkaniach. Nie przejmuj się tym bardziej niż oni.

Gość gość
w jakim wieku? Ludzie, ona ma dopiero 28 lat, jaki to jest wiek?