Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam przeprosić?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio byłam na imprezie u kolegi. Piliśmy alkohol aczkolwiek moja najlepsza przyjaciółka nie Piła w ogóle, bo nie może. Zabawa była fajna, upiłam się trochę, ale moja niepijąca przyjaciółka od początku była dla mnie nieprzyjemna mimo ze ja nie dałam jej do tego powodu. Olałam to, bo wiem ze ma trudna osobowość, bywa opryskliwa, pomyślałam, ze może coś się wydarzyło. Kiedy jednak się już mocno podpilam, a ona znowu zaczęła na mnie krzyczeć bez powodu po prostu wybuchnęłam. Zaczęłam ja wyzywać i choć nie wydaje mi się żebym użyła jakiś mocno obraźliwych słów w jej stronę to nie jestem pewna wszystkich słów które wykrzyczałam, bo byłam mocno zdenerwowana plus działał na mnie alkohol. Nie wiem jak się teraz powinnam zachować, bo żadna z nas od dwóch dni nie nawiązała żadnego kontaktu. Powinnam zagadać, przeprosić? Boje się ze wyjdzie na to, ze znowu postawiła na swoim, ale z drugiej strony jest mi wstyd za swoje zachowanie. Mam tez jednak świadomość ze każdy człowiek ma swoja granice a ona moja mocno testowała od początku imprezy.

Gość gość
baby to c***je.

Gość gość
Wiesz co ? Cały problem w tym, ze ona nie Piła, będąc trzeźwa pewnie oceniała to co mówisz, twoje zachowanie jako żenujące, dlatego tez tak sie zachowywała-tak myśle.