Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce być słabą kobietą...

Polecane posty

Gość gość

2 lata w małżeństwie, tydzień po ślubie mąż mówi że kocha inną ale też kocha mnie, więc tak sobie żyjemy... Na domiar złego niecały miesiąc po ślubie dostał depresji (ciekawe dlaczego)... Kocham Go, inaczej bym za niego nie wychodziła ale nie mam już siły... szczęście w małżeństwie znam tylko z opowiadań... Mąż mówi że mnie kocha, przytula się, jest czuły ale mnie nie dotyka, nie chce się ze mną kochać, marzenia o dziecku odeszły w siną dal... Wspieram Go, opiekuje się, kocham wycieram łzy mowie że wcale mnie nie unieszczęśliwia, proszę żeby poszedł do lekarza, chce mu pomóc a nie umiem... A mnie nikt nie pyta jak się czuje, czy mi nie pomóc, po prostu wysłuchać, jak z kimkolwiek zaczynam rozmowę i chce się otworzyć to zawsze znajdzie się inny lepszy temat jakie to dzieci moich "przyjaciółek" są wspaniałe i jakie to cudowne uczucie być mamą... niestety nie wiem jakie to uczucie i prawdopodobnie nigdy się nie dowiem... Nie chce współczucia, chce zrozumieć dlaczego osoby "silne" na zewnątrz są lekceważone bo przecież sobie radzą...

Gość gość
Co za cham i Ty w tym tkwisz? Kim jest ta kobieta,ona żyje?

Gość gość
moja świadkowa ze ślubu... On nie jest zły... Jestem z nim od ponad 15 lat i zawsze było dobrze...

Gość gość
Komu było bardziej dobrze a komu mniej lub całkiem niedobrze ? ech, kobieto puchu marny..

Gość gość
Jak chce to potrafi być kochający, był moim najlepszym przyjacielem, rozmailiśmy o wszystkim, spędzaliśmy ze sobą każdą wolną chwile, seks był niesamowity, wspólne mieszkanie przed ślubem też było fajne... to nie jest tak że jestem zauroczona, po 15 latach razem mogę powiedzieć ze go Kocham i to nie jest tylko słowo... To co się dzieje teraz mnie przytłacza i rozmowy nie pomagają bo to tylko ja Go pocieszam i nie mam żadnej osoby postronnej z którą mogłabym porozmawiać bo każdy ma swoje życie i problemy...

Gość gość
Ma tupet żeby się przyznawać po ślubie. Nie był uczciwy i nie będzie, a Ty zawsze będziesz ta druga, gorsza z braku laku.

Gość gość
Teraz On dziś pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!! pedał Kato lubi w dupkę !!!