Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ach ci faceci...

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o rady.. Poznałam faceta 3 miesiące temu na badoo.. Sporo starszy bo 14 lat , szczery Bo od razu przyznał ze ma Zone i dzieci ,nie szuka seksu czy kochanki .. Szczerość na plus .. Dużo pisaliśmy było fajnie ,postanowiliśmy się spotkać.. Miły czas rozmowy bez końca nigdy się tak nie uśmiałam nawet pamiętał o kwiatach . Wszystko fajnie tylko w pewnym momecie mnie przytulił i pocałował .. Tak szok bo co inne mówił a co inne zrobił miala to być znajomość typu "kumple".. Jest plan wyjazdu w góry .. Ostatnio napisał ze nie chce mnie ranic i boi się ze uruchomię uczucia ... Co myśleć ?? O co mu chodzi ???

Gość gość
Chce cię w*****ać. Taka jest brutalna prawda. Jesteście tak głupie, że chyba zacznę udawać żonatego. Lecicie na takich manipulatorow, cwaniaczkow szukajacych okazji do skoku w bok a potem głupie d**y rozpaczacie bo was porzucił. A nadstaw mu się jak masz ochotę. Tylko sie nie zdziw jak mu się znudzisz po kilku razach i zacznie szukać innej. Same lecicie do takich którzy chcą tylko waszej d**y wy głupie p***y.

Gość gość
"Tak szok bo co inne mówił a co inne zrobił miala to być znajomość typu "kumple".. Jest plan wyjazdu w góry .. Ostatnio napisał ze nie chce mnie ranic i boi się ze uruchomię uczucia ... Co myśleć ?? O co mu chodzi ???" C Haha i ty w to wierzysz ? :D Dorosly , dzieciaty , zonsty facet szuka na badoo kumpla ? :D Dziecko wyjasnie ci dlaczego napisal , ze nie chce cie ranic - on sie ewakuuje , bo ty myslisz , ze to relacja kumpelska i boi sie , ze sie zakochasz , a on nie tego szuka i oczekuje .

Gość gość
acha to myślicie ze on taki cwany ?? To ja my teraz pokaże co to jest kumpel .. I na pewno nie dostanie tego co chciał ...

Gość gość
Dasz mu jak ci zagra, potem bedziesz beczeć.

Gość gość
A nie prosciej olac faceta? I trzymac sie z dala od zonatych, to chyba jasne czego on szukaja na badoo

Gość gość
"Ale on jest inny! Obiecał że się rozwiedzie!"

Gość gość
po co ci kumpel starszy o 14 lat ? dziwne, i na pewno ktoś tu ma jakis interes i nie wierz mu ,żę kumpla szuka ! jakby chciał poflirtować to na spotkaniu by Cię wystawił.. albo w ogole do niego nie dopuscił... serio. jak mozesz wierzyc w takie bzdety.

Gość gość
Powiem wam ze macie racje ... Brawo Analizując przebieg sytuacji teraz widzę że.. chyba się wystraszył ze mogła bym się zaangażować i z dnia na dzień stal się mniej dostępny .. Dlaczego nie powie prawdy ,typu szukam przygody itd po co te ceregiele ..